Annonsere?  |  Om fotballen.eu  |  Nyhetsarkiv   |  Legg til URL Kontakt
Ukens Betsafe   Ukens Unibet    Ukens Betsson

Få oddsbonus
 På opptil 2000,-
 hos Betsafe:

 Klikk her

 

Sett inn 100 -
 Spill for 600!
 Registrer deg nå!
 
Unibet

 

Vinn jackpotten
 på Mega Fortune
 hos Betsson!

 Betsson Casino


Søk etter fotball:

Google fotballen
 
Meny
fotbollen.com
  Thesoccerweb.com
  TV-oversikt
  Nyheter
  Artikler
  Tippetips
  Livescore
  Klubblinker
  Norges landslag
  VM 2018
  EM 2016
  VM 2014
  EM 2012
  VM 2010
 
Tema
   
VM I FOTBALL
Her finner du alt
om alle VM i
fotball 1930-2018
Les nå
   
VM 2018
Alt du trenger
om fotball-VM i
Russland 2018
Les mer
 
Tema

 

 

Alt om fotball

 
 
 

Fotballen.eu 10 år
Vi feiret oss selv 10.oktober 2009


Det var visst en søndag, 10 oktober 1999. Da bestemte i alle fall undertegnede seg for å publisere denne siden for første gang. Målet var rett og slett å slippe og søke opp alle fotballsider hver gang man lurte på noe og heller ha alt samlet på en egen liten side. Noen fotballkamerater synes også dette var bra og 1.november kunne jeg fornøyd konstatere at siden hadde hatt 197 besøkende den første måneden.  t.v; logoen som preget siden viser en ung webmaster i spill for Bygdø Ballklubb.


1999-2001
Den første tiden gikk med på å fylle opp linkarkivet med pekere til kjente og kjære klubber, lage utfordrende fotballquiz, samt å opprette egne sider med statistikk og resultater. I januar 2000 kom også tv-oversikten på plass i tillegg til at vi hadde vår første kåring av klubbenes hjemmesider. Bygdø BK var ikke overraskende vinner av den første topp 50 (Senere topp 100)

Fotballen.no
I 2002 ble Frodes fotball-linker til fotballen.no. Tips og spilleavisen TIPS hadde en stor artikkel om siden og besøksantallet krøp sakte men sikkert til rundt 1000 besøkende pr.måned. Dette skapte selvfølgelig et visst prestasjonspress og sidene ble nå oppdatert så ofte man hadde tid..

Gjennom 2003 og 2004 økte dermed innholdet på siden betraktelig og det hele toppet seg i 2005 med over en halv million unike besøkende. Sidene var nå kjent hos mange og plutselig fikk vi mail om betaling for annonsering på siden. I 2006 ble, av praktiske grunner,  derfor webadressen fotballen.no offisielt endret til fotballen.eu. Domenet fotballen.net leder nå også til siden.

Hoveddelen av arbeidet gjøres nå fra England, samtidig som sidenes server ligger i Holland.
Pr. 2009 er det 4-5 mann som gjør større eller mindre arbeid i fotballen.eu.  Vi satser stort på å dekke områder av fotballverden som du ikke finner så lett i medier som VG, Dagbladet, Sky sports eller hos NFF. Det er foreløpig ikke fokus på nyheter om fotball, men i forhold til statistikk bør du kunne finne det meste av resultater og viktige oversikter. Bl.a. har vi full oversikt over alle Norges landskamper siden 1908, komplett VM-historikk og egne statistikksider med tidligere vinnere.


Fotballen.eu bestod pr. 10.oktober 2009 av over 2000 sider totalt. Våre best besøkte sider var i rangert rekkefølge;
TV-siden, Norske klubber, VM 2010, tippetips og Livescore. Det er pr.i dag ca 3000 besøkende innom oss daglig hvor de aller fleste kommer via søk i google. Hvor mange som har lagret siden blant sine favoritter  er vanskelig å si, men via webverktøy vet vi at det ca.1000 sider som er linket tilbake til oss.

Videre
Det er et mål at fotballen.eu skal dekke alt om fotball. Det betyr at vi i fremtiden ønsker å få på plass ennå flere linker, bedre statistikker, video og fakta fra ulike kamper (både høydepunkt og liveoverføring), tipping direkte på siden, mer moro som premierte konkurranser, en solid nyhetsbase fra flere kilder, og generelt mer stoff om alle emner som allerede finnes. Den svenske versjonen
www.fotbollen.com  og den engelske www.thesoccerweb.com som fortsatt er i startgropen håpes å kunne utvikles videre.

Vi lover i alle fall å fortsette og ha en god fotballside på plass i mange år til!

Se også:
Fotballen.eu i bilder 1999-2009
Statistikk:
fotballen.eu i tall 1999-2009

 

Totalt antall besøkende:
Det er
     

 

 
  Copyright (c) 2020 Eurosoccer Sweden Ltd All rights reserved. Webmaster: post@fotballen.eu