Klubblinker:800 Norske klubber!

SpaniaTysklandDanmarkItaliaSverigeFrankrikeHellasNederlandFinlandBelgiaPortugalSkottlandSveitsTyrkia  Sør AmerikaAsiaAfrikaOceaniaNord og mellom Amerika

MANCHESTER UNITED MESTER ETTER STRAFFEDRAMA

Etter en prøvende start var det United som kom best i gang i Moskva. Laget styrte rett og slett før pause
og tok også fortjent ledelsen ved Ronaldo etter 26.minutter. Resultatet så også ut til å holde seg til pause,
men Frank Lampard ga seg ikke, plukket opp en retur og utlignet til 1-1 sekunder før hvilen.

I 2.omgang var det Londonlaget som var best spillemessig, men de blå kom aldri nærmere scoring enn et
skudd i stolpen av Drogba etter 78.minutter. Dermed ekstraomganger. Her ble det igjen jevnere, men Chelsea
var igjen nærmest med treff i stolpen. Didier Drogba sørget for periodens dramatikk ved å bli utvist. Fortjent
nok ettersom han ørefiket til Unitedstopper Vidic.

Straffesparkene kunne selvfølgelig gått alle veier, men denne gang gikk det uniteds vei. Ronaldo misset
imidlertid først og det så ut til å bli jubel for Londonlaget. John Terry hadde derimot maksimalt uflaks, skled,
og misset på den avgjørende straffen. Når så Giggs scoret og Van Der Saar reddet Anelkas straffe var det