Tabeller:

Klubblinker:800 Norske klubber!

SpaniaTysklandDanmarkItaliaSverigeFrankrikeHellasNederlandFinlandBelgiaPortugalSkottlandSveitsTyrkia  Sør AmerikaAsiaAfrikaOceaniaNord og mellom Amerika

Madrid mester

Real Madrid er tilbake på toppen av spansk fotball etter at laget i går slo Mallorca 3-1.
Før helgens runde lå hovedstadslaget likt med de to siste års seriemester Barcelona.
Baskerne gjorde også sin del av jobben da bunnlaget Gimnastic ble knust 5-1 borte.
For Real startet også det hele på verst tenkelige måte da Varella frekt nok ga motstander
ledelsen etter kvarteret.

Godt bytte
10 minutter ut i andre omgang gjorde trener Cappelo sjakktrekket som skulle snu kampen. Beckham ut,
og Juan Antonio Reyes inn. Sistnevnte sørget likegodt for to av målene i opphentingen som til slutt
endte 3-1, og regelen om innbyrdes oppgjør gjorde sitt til at Real kunne hente hjem bøtta for første