Annonsere?  |  Om fotballen.eu  |  Nyhetsarkiv   |  Legg til URL Kontakt


Søk etter fotball:

fotballen
 
De viktige
fotbollen.com
  Thesoccerweb
  EM 2021
  TV-oversikt
  Tabeller
  Nyheter
  Livescore
  Tippetips
 Klubblinker
 Topp 100
 Norges landslag
  VM 2018
 EM 2016
 VM 2014
 EM 2012
 VM 2010
 
Kommende kamper:

 
Tema
  

Norges landslag
Alle kamper, alle
målscorere og all
mulig statistikk
1908- i dag

Mer
  
Fotballbabes
Flere hundre
supre damer med
og uten drakt..
Se mer!
 
Fakta og statistikk
Tidligere vinnere
 FIFA-ranking
  Statistikk - mål
  Stat. - Årets spiller
 Hjemmebaner
 Fotballreglene
 Verdensrekorder
 
Tema
  
VM I FOTBALL
Her finner du alt
om alle VM i
fotball 1930-2018
Les nå
  
VM 2018
Alt du trenger
om fotball-VM i
Russland 2018
Les mer
 
Mesterskap
EM 2020
 VM 2018
 EM 2016
 Copa Sudamerica
 Copa Libertadores
 Asiamesterskapet
 Afrikamesterskapet
 Champions league
 Europaligaen
 

Storspiller
 

TV-FOTBALL


 
ARKIV
 
 
 
 
Her finner du arkiverte nyheter fra både store ligaer og lavere divisjoner,
men  også  det siste fra fotballen.eu og det som skjer på våre sider.
 

Send inn ditt lags nyheter nå! 

 

Tidligere:
Arkiv 2021 2020 2018  2017 2016 2015 2014 2013 2012 2011 2010 2009 2008 2007 2006 2005 2004 2003 2002 2001 2000
 

Se også:
fotballnyheter fra et utvalg medier
 

Sist oppdatert: 11.08.2022

07.08 FOTBALLHELG
Erling Braut Haaland skåret likegodt begge målene da Manchester City ligaåpnet med 2-0 borte mot West Ham. Tidligere på dagen gikk det ikke like bra da Ten Hags Man.Utd skulle overbevise hjemme på Old Trafford. Brighton vant nemlig svært fortjent 2-1 og problemene fortsetter. Tottenham er ligaleder etter 1.runde takket være sin 4-1 seier hjemme mot Southampton. I den norske Eliteserien har Molde fått en luke på toppen etter 3-2 borte mot fortapte Kristiansund. På Åråsen måtte nemlig Lillestrøm nøye seg med 1-1 mot Tromsø. Det skiller nå fem poeng mellom lagene, men LSK har tross alt en kamp mindre spilt.Mer om alt:  
Premier League - Eliteserien - Livescore - TV-oversikt - Nyheter - Tabeller - Tippetips - Statistikk

 

05.08 FOTBALLHELG
Så er det igjen klart for nok en sesong av Premier League. Crystal Palace og Arsenal åpner sesongen i kveld og deretter går det slag i slag frem til VM-pausen 12.november. Manchester City og Liverpool er igjen de store favorittene, men storlag som Arsenal, Tottenham og Chelsea ser også ut til å være forsterket. Og hva med Manchester United og lag som West Ham og Newcastle? Få med deg alt om årets ligasesong på våre sider med både kampoversikt, tabell, tv-tider, klubboversikter toppscorelister, alle overgangene og diverse statistikker.
Premier League 2022/23

 

29.07 PREMIER LEAGUE
Kun en knapp uke gjenstår til det igjen er klart for avspark i årets Premier League. Klubbene er nå i gang med oppkjøringen og ikke minst aktive på overgangsmarkedet. Hvem som ender hvor kan bli helt avgjørende for de ulike lags sesong. Manchester City har sikret seg Erling Braut Haaland, Liverpool har kjøpt Darwin Nunes,  Tottenham har fått inn Perisic og Richarlison, mens Chelsea har landet Raheem Sterling fra Manchester City. Og hva med United? Blir Ronaldo? og får de eventuelt inn nye forsterkninger? Vi følger overgangene i engelsk fotball gjennom sommeren. Premier League har avspark fredag 5.august.
Overganger 22/23 - Premier League - Norges landslag - Eliteserien

 

26.06 ELITESERIEN
Lillestrøm gikk på sitt første tap for sesongen da Strømsgodset vant 3-0 på Marienlyst. LSK beholder uansett tatbelltoppen ettersom Molde hadde spillefri denne helgen. Bodø Glimt tok en viktig seier med 2-0 hjemme over Aalesund, men den regjerende mester er fortsatt hele åtte poeng bak kanarifuglene. I bunnstriden ble det et nytt tap for Vålerenga. Oslos stolthet tapte 0-1 for Odd og har nå bare Jerv og Kristiansund bak seg på tabellen. Ham Kam snudde to ganger hjemme mot Sarpsborg og vant til slutt 3-2 på Briskeby. Uavgjortspesialisten Tromsø fulgte opp sin merkelige statistikk med ny poengdeling. Denne gang endte det med 2-2 borte mot Sandefjord.
Eliteserien - Cupen - Norges landslag - VM-kvalik -VM-historie - Livescore - Statistikk -

 

22.06 NORGESMESTERSKAPET
2.runde i cupen er i gang og i kveld har flere av storlagene vært i aksjon. Moss`1-0 seier over Sarpsborg og Gjøvik Lyns 3-2 over Strømsgodset ble kveldens bomber, men også flere andre måtte slite mer enn forventet. Vålerenga lå under 3-2 til det gjenstod sekunder borte mot Brumunddal, men Aron Dønnums to raske mål sikret avansement med 4-3. I Levanger måtte Rosenborg ha ekstraomganger for å slå hjemmelaget med 2-1, mens serieleder Lillestrøm vant knepent 2-1 borte mot 3.divisjonslaget Junkeren og Viking vant med samme sifre borte mot Vard. Lag som  Glimt, Brann, Molde og Sandefjord gikk greit videre. De siste kampene i 2.runde spilles torsdag.
Cupen 22/23.- Nations League. - Norges landslag VM-kvalik -VM-historie - Livescore - Statistikk -

 

12.06 NY SEIER MOT SVERIGE
Norge slo Sverige 3- 2 på Ullevaal i kveld. Erling Braut Haaland var nok en gang i fokus med to mål og en målgivende. 1-0 målet kom da Haaland var raskt frempå med pannebrasken etter femten minutter. Tidlig i 2.omgang skaffet Alexander Sørloth straffe til Norge. Nok en gang av den svært billige sorten. Haaland var uansett sikker fra 11-meteren og sørget for 2-0. Emil Forsberg skapte ny spenning med redusering etter timen, men etter 76.minutter fant Haaland Sørloth på bakre stolpe. Han headet inn 3-1 og sikret langt på vei seieren. Svenskene siste redusering på overrtid ble aldri mer enn et trøstemål. Norge topper nå sin Nations League gruppe med tre poeng etter at Slovenia og Serbia spilte uavgjort 2-2 i kveld.
Nations League. - Norges landslag VM-kvalik -VM-historie - Livescore- Tabeller - Statistikk -

 

10.06 UAVGJORT
Norge fortsatte rekken uten tap, men måtte denne gang nøye seg med skuffende 0-0 mot Slovenia på Ullevaal. Norge hadde nok av sjanser til å avgjøre, men selv mot ti mann den siste halvtimen ville det seg ikke for Norge denne gang. Neste kamp i Nations League spilles søndag da Sverige kommer på besk til Oslo. Svenskene tapte i kveld 0-1 for Serbia. I andre kamper i kveld vant Portugal 2-0 over Tsjekkia, Spania slo Sveits borte med 1-0, mens lille Gibr altar noe overraskende klarte 1-1 hjemme mot Bulgaria. nye kamper i Nations League spilles i helgen med bl.a England mot Italia lørdag.
Nations League. - Norges landslag VM-kvalik -VM-historie - Livescore- Tabeller - Statistikk -

 

05.06 NORGE SLO SVERIGE
Sverige styrte spillet, men Norge skapte de aller største sjansene i kveldens Nation League kamp i Stockholm. Nok en gang var det Erling Braut Haaland som stjal overskriftene. Først gjorde han 0-1 på en straffe som tross alt aldri skulle blitt tildelt. Etter hvilen var jærbuingen nok en gang på plass. Etter 70.minutter løp han fra det svenske forsvaret og sørget for 0-2 Solbakkens menn skapte flere gode muligheter på slutten, men det var svenskene som reduserte til 1-2 på tampen. Det skulle uansett ikke holde og norge tok en sterk borteseier. I Cardiff vant Wales 1-0 over Ukraina. Dermed er Wales klare for sitt første VM siden 1958. Gareth Bale tok frisparket, men det var en uheldig Yarmolenko som ble tildelt målet. Mer om alt:
Nations League. - Norges landslag VM-kvalik -VM-historie - Livescore- Tabeller - Statistikk -

 

03.06 UEFA NATIONS LEAGUE
De store ligaene er slutt for denne gang og det er nå også pause i Eliteserien. Det spilles i det minste landslagsfotball. Nations League er igjen i gang og Norge startet denne gang med en sterk seier borte mot Serbia. Søndag venter Sverige på bortebane, mens Slovenia besøker Ullevaal torsdag 9.juni. Så neste søndag blir det nye kmap mot Sverige, denne gang i Oslo. Også i VM-kvalifiseringen er det noen få plasser ledig. Wales og Ukraina kjemper om en siste plass når de møtes Cardiff på søndag. Forøvrig handler det nå mest om nork 2.divisjon og treningskamper.
Nations League. - VM-kvalik - Livescore- Tabeller - Statistikk

 

27.05 CHAMPIONS LEAGUE
Som i 1981 møtes Real Madrid og Liverpool til Europacupfinale i Paris. Den gang sørget Alan Kennedy for rød seier og en ny triumf vil sørge for Liverpools syvende trofè i denne cupen. Real har derimot historien med seg. Laget har vært i finalen hele 16 ganger og i tretten av dem har det også blitt seier. Forrige gang laget tapte en finale var faktisk i den nevnte kampen mot Liverpool i 1981. Odds-selskapene holder Klopps menn som favoritter, men spanjolene har gjennom sesongen vist at de kan hamle opp med de fleste. Avspark for CL-finalen er lørdag kl.21.00. Kampen vises direkte på TV2. To kamper i Eliteserien spilles også lørdag. De fleste kampene spilles uansett søndag med Molde - Bodø/glimt som et høydepunkt.
Ch.League - Eliteserien - Livescore - TV-oversikt - Tabeller - Statistikk

 

22.05 CITY LIGAMESTER
De fleste hadde forventet det, men få hadde forutsett det dramaet den siste ligarunden kunne by på. Man.City lå under 0-2 for Aston Villa da 75.minutter var spilt, mens Liverpool kun trengte et mål for å være i førersetet. I løpet av fem minutter endret alt seg. City skåret tre ganger og halte i land sitt fjerde ligagull på fem år. I bunnen vant Leeds borte mot Brentford samtidig som Burnley tapte hjemme mot Newcastle. Dermed er det Burnley som følger Watford og Norwich ned til Championship. I Italia er AC Milan seriemester etter 3-0 borte mot Sassuolo. I den norske Eliteserien måtte Viking nøye seg med 1-1 borte mot Tromsø, mens Bodø Glimt banket Haugesund 4-1. Lillestrøm leder nå på målforskjell og med en kamp mindre en siddisene. Molde , Strømsgodet og Glimt følger på de neste plassene.
Premier League - Eliteserien - Livescore - TV-oversikt - Nyheter - Tabeller - Tippetips - Statistikk

 

20.05 FOTBALLHELG
Så skal det avgjøres også i Serie A og Premier League. I Italia har serieleder AC Milan har to poengs forsprang til jaktende byrival Inter. Milan møter Sassuolo borte, mens Inter får besøk av Sampdoria. I PL blir Manchester City ligamester med seier over Aston Villa hjemme. Skulle de surre det til kan Liverpool bli mestere med seier mot Wolves på Anfield. Også i bunnstriden blir det spennende i England. Burnley tok et viktig poeng i midtuken og ligger nå på trygg plass på med målsforskjell. I siste runde får Burnley besøk av Newcastle, mens utfordrer Leeds skal ut i tøff bortekamp mot Brentford. Et av lagene tar følge med Watford og Norwich ned til Championship. Også i Eliteserien spilles det full serierunde denne helgen. Mer om alt:
Premier League - Eliteserien - Livescore - TV-oversikt - Nyheter - Tabeller - Tippetips - Statistikk

 

17.05 EUROPALIGA OG PL
Liverpool møtte Southampton borte tirsdag. De røde måtte vinne for å ha muligheten til å fortsatt vinne ligaen. Med 2-1 seieren på sørkysten er Liverpool nå bare et poeng bak Manchester City før siste serierunde neste søndag. I dag er det klart for finalen i Europaligaen. Skotske Rangers møter Eintracht Frankfurt i Sevilla. Vinneren får, foruten heder og ære, plass i neste års Champions League. Torsdag spilles det nye kamper i PL. Her skal både Everton og Burnley ut i viktige oppgjør i bunnstriden. Burnley er nå på nedrykksplass, men har bare et poeng opp til Leeds og to poeng opp til nevnte Everton. Få oversikt over alle ligaer og cuper her:
Premier League -Ch.League - Europaliga - Conf. League -  Eliteserien - Livescore - TV-oversikt - Nyheter - Tabeller - Statistikk

 

13.05 FOTBALLHELG
Ligainnspurtene fortsetter, men det spilles også finale i FA Cupen denne helgen. Liverpool er favoritter, mens Chelsea håper på revansj etter at de tapte ligacupfinalen mot samme motstander. Kampen spilles på Wembley lørdag kl.17:45 og sendes på Viasat 4. I Premier League kan samtidig Manchester City langt på vei sikre seriegullet med seier borte mot West Ham. Litt bak på tabellen kjemper også Tottenham og Arsenal om en siste ledig CL-plass. De møter henholdsvis Burnley hjemme og Newcastle borte. I Italia skiller det kun to små poeng mellom AC Milan og Inter i gullkampen. Milan kan sikre gullet, men må da både vinne hjemme mot Atalanta, samtidig som Inter feiler borte mot nedrykkstruede Cagliari. I Eliteserien spilles det først kamper mandag. Da skal alle lagene i aksjon i den tradisjonelle 16.mai-runden. Mer om alt:
Premier League - Eliteserien - Livescore - TV-oversikt - Nyheter - Tabeller - Tippetips - Statistikk

 

09.05 MIDTUKEFOTBALL
Mye skal snart avgjøres, men denne midtuken er det relativt stille i fotballverden. Ingen Europacup og få andre storkamper i vente. Likevel, i både Premier League og La Liga skal det spilles kamper som kan være helt avgjørende for både ligatitler, Europacupplasser og nedrykk. I PL er Liverpool først ute når de tirsdag skal ut i tøff kamp borte mot Gerrards Aston Villa. De røde er nå på hæla i gullkampen og må vinne for å opprettholde presset på Manchester City. City skal selv spille en vanskelig bortekamp mot Wolves onsdag. Torsdag møtes så Tottenham og Asenal til storkamp i London. Arsenal sikrer seg CL-billett med seier mot rivalene. Like spennende kan det bli på Elland Road. Leeds er faretruende nærme nedrykk og må slå et Chelsea som nå plutselig ikke skal være sikre på sin 3.plass. Også i den norske Eliteserien spilles tre kamper i midtuken. Mer om alt:
Premier League - Eliteserien - Livescore - TV-oversikt - Nyheter - Tabeller - Tippetips - Statistikk

 

06.05 FOTBALLHELG
Liverpool får besøk av Tottenham, mens Manchester City møter Newcastle på Etihad. Det handler fortsatt om gullkampen i Premier League og begge lagene venter nå på at det andre skal gjøre et feilskjær. Også i Italia er det jevnt. AC Milan leder med to poeng på serietoer og byrival Inter når begge har tre kamper igjen. Denne helgen får Inter besøk av Empoli, mens AC Milan skal ut i en kinkig bortekamp mot Hellas Verona. I både Spania og Tyskland er ligaullet utdelt, men mange lag kjemper fortsatt om å unngå nedrykk, samt å kvalifisere for neste års europacuper i alle de store ligaene. I den norske Eliteserien får vi se hva ligaleder LSK er bygd av når selveste Bodø/Glimt venter på Aspmyra, mens serietoer Viking får det like tøft mot borte mot cupmester Molde. Mer om alt:
Premier League - Eliteserien - Livescore - TV-oversikt - Nyheter - Tabeller - Tippetips - Statistikk

 

04.05 REAL MADRID TIL FINALE
Manchester City måtte igjen bite i det sure eplet. Guardolias menn ledet 1-0 til det stod 89.minutter på stadionuret, men to kjappe av Real Madrids Rodrygo sørget for 5-5 sammenlagt og ekstraomganger. Her scoret Karim Benzema på straffe og sørget for spansk jubel. City prøvde, men måtte til slutt innse at det nok en gang blir Real Madrid - Liverpool i CL-finalen. I morgen er det Europaliga. Her leder E.Frankfurt 2-1 etter første kamp mot West Ham, samt har fordel av hjemmebane torsdag. Rangers har også hjemmebane, men må snu 0-1 fra første kamp mot Leipzig. I den siste cupen, Conference League, får Roma besøk av Leicester (1-1), mens franske Marseille møter Feyenoord på eget gress (2-3)
Ch.League - Europaliga - Conf. League - Live - TV-oversikt Tabeller  - Puber - Statistikk

 

02.05 EUROPACUP
Så skal det avgjøres hvem som går til finalene i de ulike Europacupene. Først er det CL. Liverpool leder 2-0 før bortekampen mot Villarreal og etter dominansen på Anfield vil de røde være soleklare favoritter i Spania. Man.City reiser til samme land onsdag. De leder 4-3 før kampen mot Real Madrid og her blir det nok mer spennende. City er vår favoritt, men Real har Benzema..
I Europaligaen leder E.Frankfurt 2-1 etter første kamp mot West Ham, samt har fordel av hjemmebane torsdag. Rangers har også hjemmebane, men må snu 0-1 fra første kamp mot Leipzig. I den siste cupen, Conference League, får Roma besøk av Leicester (1-1), mens franske Marseille møter Feyenoord på eget gress (2-3)
Ch.League - Europaliga- Statistikk - Conf. League - Live - TV-oversikt Tabeller  - Puber - Statistikk

 

29.04 FOTBALLHELG
Spenningen i de store ligaene er fortsatt stor og i Premier League skal både ligaleder Man.City og Liverpool ut i kinkige bortekamper. Det blir interessant å se om henholdsvis Newcastle og Leeds kan endre tabelltoppen. I Serie A rotet Inter bort mulgheten til å ta over tabelltoppen i midtuken. Det er uansett bare to poeng opp til byrival AC Milan når begge har fire kamper igjen. I Spania er Real Madrid i praksis mestere , mens Bayern har vunnet den tyske Bundesligaen. I den norske Eliteserien spilles det bare en kamp denne helgen. Viking tar imot Haugesund lørdag. Søndag er det nemlig klart for Cupfinale. Norges to beste lag, Bodø/Glimt og Molde, skal kjempe om kongepokalen på Ullevaal.
Premier League - Eliteserien - Livescore - TV-oversikt - Nyheter - Tabeller - NM - Statistikk

 

27.04 EUROPACUP
Så skal det siste hinderet passeres. Det er klart for semifinalene i alle Europacupene. Først var det CL, og i går slo Man.City Real Madrid med 4-3 i en svært underholdende kamp på Etihad. I kveld var Liverpool overlegne og vant 2-0 over Villarreal. Torsdag spilles de første semifinalene i både Europaligaen og i Conference League. West Ham - E.Frankfurt og Leipzig - Rangers møtes i Europaligaen, mens Leicester - Roma og Feyenoord - Marseille møtes i Conference League. I Premier League blir det også spennende når Man.Utd sannsynligvis må vinne for å være med i kampen om CL-plass neste år. Motstander på Old Trafford er Chelsea. Få full oversikt her:
Ch.League - Europaliga- Statistikk - Conf. League - Live - TV-oversikt Tabeller  - Puber - Statistikk

 

22.04 FOTBALLHELG
Det nærmer seg slutten av sesongen i de store ligaene. Hvert poeng kan nå bli avgjørende for både gulljagende, nedrykkstruede og Europacup- kandidater. I Premier League møtes Arsenal og Man.Utd i en svært viktig kamp i den siste kategorien. Ligaleder Manchester City kan sende Watford nærmere nedrykk, mens Liverpool må holde det oppe i lokalderbyet mot et Everton i krise. I Tyskland har Haalands Dortmund en siste sjanse til å ta innpå topplaget Bayern München. Med borteseier her er nok Bundesliga avgjort. I Italia er det jevnere. Både Milan Inter, Napoli og Juventus skal ut i tøffe bortekamper og det blir spennende å se om noen av dem avgir poeng. Også i Eliteserien er det full runde. Helgens storkamp spilles på Lerkendal hvor Rosenborg får besøk av Molde. Mer:
Premier League - Eliteserien - Livescore - TV-oversikt - Nyheter - Tabeller - Tippetips - Statistikk

 

18.04 HERLIG FOTBALLUKE
Det er svært mye spennende fotball å glede seg til den kommende perioden. I dag er det full runde i Eliteserien, i morgen  er det klart for "hatoppgjøret" mellom Liverpool og Manchester United, onsdag får Man.City besøk av standhaftige Brighton i viktig PL-kamp, mens Glimt og Viking møtes til NM-semifinale torsdag. Fredag blir d et rolig før helgen bringer nye storkamper. Både Arsenal - Man.Utd, Bayern mot Dortmund,  Liverpool - Everton og Rosenborg mot Molde er verdt å få med seg. Neste uke blir heller ikke så verst med semifinaler i alle Europacupene. Få full oversikt:
Pr.LeagueLivescore - Cupen
TV-oversikt - Nyheter - Tabeller- Ch.League - Europaliga- Statistikk - Conf. League

 

17.04 STERKT AV LIVERPOOL
Liverpool tok seg til en ny finale da Manchester City ble slått 3-2 i FA cupens semifinale på Wembley lørdag. De røde ledet hele 3-0 til pause og virket totalt overlegne sine lyseblå rivaler. Etter hvilen kom City derimot sterkt tilbake og reduserte to ganger. Det skulle uansett holde for Klopps menn. Liverpool møter Chelsea til finale på Wembley  14.mai. I Premier League gik både Tottenham og Arsenal på 0-1 tap mot henholdsvis Brighton og Southampton. Det ga Manchester United nytt håp i kampen om CL-plass. Cristiano Ronaldos hat-trick sørget for 3-2 seier på Old Trafford.
Pr.LeagueLivescore - FA cup
TV-oversikt - Nyheter - Tabeller- Tippetips - Statistikk

 

12.04 SJOKKTAP FOR BAYERN
Nja, nå tapte de jo faktisk ikke, men med kun 1-1 hjemme mot Villarreal er det Spanjolene som avanserer til semifinalen etter 2-1 seier sammenlagt. I Spania virket det også lenge som det skulle komme en overraskelse. Chelsea ledet nemlig 3-0 til det var 10.minutter igjen. Da reduserte Real Madrid og lagene var like langt. Det ble så spilt ekstraomganger i Madrid og hvem andre enn Karim Benzema dukket og sørget for 2-3. Tap til tross, Real er videre etter 5-4 sammenlagt. I morgen møtes Atletico Madrid - Man.City, mens Liverpool får besøk av Benfica.
Ch.League - Europaliga- Statistikk - Conf. League - Live - TV-oversikt Tabeller  - Puber - Statistikk

 

11.04 EUROPACUP
Så skal kvartfinalene i samtlige Europacuper avgjøres. I CL har både Liverpool og Real Madrid et svært godt utgangspunkt, mens det ser ut til å bli tøft for Benfica og Chelsea. Jevnere er det mellom A.Madrid og Manchester City, og mellom Bayern München og Villarreal. Her står det kun 1-0 etter første kamp. I Europaliagen endte tre av fire kamper uavgjort i første kvartfinale, så her er ingenting avgjort for noen. I den minste cupen, Conference League, er det selvfølgelig Glimt vi følger med på. Kan de nok en gang får til et godt resultat mot Roma? CL spilles tirsdag og onsdag, mens de to andre cupene spilles torsdag.
Ch.League - Europaliga- Statistikk - Conf. League - Live - TV-oversikt Tabeller  - Puber - Statistikk

 

08.04 FOTBALLHELG
To av verdens beste klubber braker sammen når Manchester City får besøk av Liverpool søndag. City leder Premier League med kun et poeng på Klopps menn og utfallet av kampen vil ha stor betydning for hvem som til slutt ender opp med årets ligatittel. Det er få andre storkamper denne helgen, men det spilles selvfølgelig flust med viktige og artige kamper også ande steder. Både Everton - Man.Utd og Napoli - Fiorentina blir spennende og i Norge er det klart for 2.serierunde. Her møtes bl.a. Sandefjord og Glimt, Vålerenga - Haugesund og Rosenborg - Odd. Få oversikten her:
Pr.LeagueLivescore - Eliteserien
TV-oversikt - Nyheter - Tabeller- Tippetips - Statistikk

 

29.03 LEKESTUE
Armenia ble tidlig redusert til ti mann på Ullevaal. Norge utnyttet fordelen til fulle med å sette hele ni baller i nettet ba Armenias keeper. Joshua King scoret hat-trick, Erling Braut Haaland scoret to, mens Mads Møller Dehlie, Kristian Thorsvedt, Aleksander Sørloth og et selvmål sørget for herlige 9-0 i Oslo. Dessverre for Norge var dette kun et privatlandskamp, men samtidig fikk mange vist seg frem fra sin beste side. I VM-kvaliken er flere nye lag nå kvalifisert. Sengegal slo igjen Egypt på straffer, Ghana vant etter bortemålsregelen, mens Portugal og Polen gikk til VM etter 2-0 over henholdsvis Nord-Makedonia og Sverige. Mer om alt:
VM-kval. - VM-historie - Livescore - TV-oversikt - Statistikk - Norges landslag (alle kamper)

 

22.03 LANDSKAMPER
Ligafotballen i hele Europa tar seg en pause når en rekke land skal spille landskamp. For noen handler det om direkte VM-billett, andre er i avgjørende kvalifisering, mens noen bare skal øve. Norge er i den siste kategorien. Fredag møter vi Slovakia på Ullevaal, mens Armenia kommer på besøk neste tirsdag. Noe mer spennende er det i Sør-Amerika hvor de to siste rundene i kvalifiseringen skal unnagjøres. Brasil og Argentina er allerede klare, mens land som Chile, Uruguay, Peru og Colombia kjemper om de andre ledige plassene. I Afrika gjenstår den fem kamper. Vinnerene av disse, etter hjemme og bortekamp, går direkte til Qatar 2022. Bl.a møtes Egypt og Senegal igjen til avgjørende kamp. Få oversikten over landslag og VM-kvalifisering her:
VM-kval. - VM-historie - Livescore - TV-oversikt - Statistikk - Norges landslag (alle kamper)

 

18.03 FOTBALLHELG
I England er det denne gang fokus på kvartfinalene i FA cupen. Fortsatt er det muligheter for outsiderne og det blir spennende å se hva Southampton og Nottingham Forest kan gjøre mot henholdsvis Man.City og Liverpool. Det spilles også fire kamper i Premier League. I Spania er det duket for nok et EL Classico. Real Madrid og Barcelona braker sammen i hovedstaden søndag kl.21:00. I Italienske Serie A har alle topplagene greie kamper hjemme mot relativt svak motstand. Få oversikt over helgen her:
Pr.LeagueLivescore - FA cup
TV-oversikt - Nyheter - Tabeller- Tippetips - Statistikk

 

16.03 LIVERPOOL NÆRMER SEG
Arsenal var gode lenge og hang godt med mot gulljagende Liverpool. Liverpool var uansett best og etter mål av Diogo Jota og Roberto Firminho i 2.omgang endte det med 2-0 til bortelaget i London. Dermed er Klopps menn kun et poeng bak ledende Manchester City når begge lagene har spilt 29 kamper. Lagene møtes på Etihad den 10.april. I Champions League er Juventus ute etter overraskende 0-3 hjemme mot Villarreal. Chelsea tok seg videre med 2-1 mot Lille i kveld og 4-1 sammenlagt. Torsdag spilles det nye kamper i Europaligaen og Conference league. Mer om alt:
Premier LeagueLivescore -
TV-oversikt - Nyheter - Tabeller- Tippetips - Ch.League - Europaliga- Statistikk - Conf. League

 

14.03 GLIPP AV CITY
Manchester City hadde som vanlig et stort spillemesssig overtak og skapte sjanser på løpende bånd mot Crystal Palace i kveld. London-laget, som slo City borte i oktober, viste seg igjen som en tøff nøtt å knekke for Guardiolas mannskap. Med 0-0 i London er plutselig kampen om ligagull igjen helt åpen. Liverpool ligger nå kun fire poeng bak, men har også en kamp til gode. Oppgjøret mellom Arsenal og Liverpool på onsdag blir derfor svært spennende å følge. Denne mitduken spilles det også nye kamper i Europacupene. I CL møtes bl.a. Man.Utd og Atletico Madrid, mens Bodø/Glimt skal forsvare sin 2-1 ledelse borte mot Alkmaar i Conference League torsdag. Mer:
Premier LeagueLivescore -
TV-oversikt - Nyheter - Tabeller- Tippetips - Ch.League - Europaliga- Statistikk - Conf. League

 

11.03 FOTBALLHELG
Storkampene glimrer med sitt fravær, men det er som alltid flust med interessante oppgjør å se frem til i helgen. I Premier League møtes ujevne Man.Utd og Tottenham til et svært viktig oppgjør i kampen om Europa, mens topplagene City og Liverpool skal ut i tøffe bortekamper mot hendoldvis Crystal Palace og Brighton. I La Liga har samtlige topplag greie kamper på papiret og det samme kan sies om storlagene i italienske Serie A. I Bundesliga virker Bayen å ha stålkontroll, men Hoffenheim kan bli en tøff nøtt å knekke på bortebane. Få full oversikt over helgen her:
Premier LeagueLivescore -
TV-oversikt - Nyheter - Tabeller- Tippetips - Statistikk

 

08.03 EUROPACUP
Denne midtuken spilles det en reke kamper. I tillegg til flere utsatte kamper fra Premier League er det fokus på Europacupen. Liverpool leder 2-0 fra første kamp når Inter kommer på besøk til returoppgjør tirsdag. Også City ser ut til å ha et trygt utgangspunkt etter 5-0 mot Sporting i 1.kamp. Oppgjørene Bayern - Salzburg (1-1) og Real Madrid - PSG (0-1) er derimot mer åpne.I Europaligaen kan man glede seg til storkamper som West Ham mot Sevilla og Barcelona - Galatasaray, mens Bodø Glimt skal forsøke å fortsette sitt cup-eventyr hjemme mot Alkmaar i Confeence League. Få full oversikt her:
Ch.League - Europaliga- Statistikk - Conf. League - Live - TV-oversikt Tabeller  - Puber - Statistikk

 

04.03 FOTBALLHELG
Det spilles en rekke viktige kamper i både topp - og bunnstriden i flere land denne helgen. I England blir det svært spennende å følge lokal- oppgjøret mellom Manchester City og Manchester United, men også Liverpool - West Ham er interessant. I bunnen av PL bør Norwich vinne hjemme mot Brentford for å henge med de andre. I Italia tar serielder Napoli imot toer AC Milan, mens Roma - Atalanta er viktig i forhold til CL-plasser. Real Madrid ser uit til å ha kontroll i La Liga, men kan få det tøft mot Real Sociedad som også kjemper om en viktig topp-plassering. Få oversikten over helgen her:
Premier LeagueLivescore -
TV-oversikt - Nyheter - Tabeller- Tippetips - Statistikk

 

27.02 LIVERPOOL CUPMESTER
Det ble en svært dramatisk og spennende ligacupfinale mellom Chelsea og Liverpool i dag. Det ble et tett og jevnt oppgjør som utrolig nok endte målløst. Begge lag skapte nemlig en haug med gode sjanser, men både stolper, offside og VAR-avgjørelser stod i veien for mål i ordinær tid.Chelsea forbredte seg til straffer og byttet ut en god Mendy med "straffekspert" Kepa. Det skulle ikke gå bra. Begge lagene var svært sikre på sine straffer og på stillingen 10-10 måtte keeperen frem. Kelleher satte sin, mens Kepa blåste Chelseas over. Dermed ny triumf for Liverpool. Dette var niende gang de røde vant ligacupen og laget er dermed mestvinnende i cupens historie.
Pr.LeagueLivescore - Ligacup
TV-oversikt - Nyheter - Tabeller- Tippetips - Statistikk

 

21.02 MIDTUKEFOTBALL
Chelsea mot Lille og Villarreal mot Juventus er tirsdagens oppgjør fra Champions League. Onsdag er det så klart for Atl.Madrid - Man.Utd og Benfica mot Ajax. I Europaligaen og Conference League spilles så alle returkampene i 8.delsfinalene denne torsdagen. I sistnevnte skal Bodø/Glimt forsvare 3-1 når Celtic kommer til Aspmyra. I Premier League har Liverpool fått en ny mulighet i gullkampen. Med seier mot Leeds onsdag kan de røde være kun tre poeng bak ligaleder City når begge har like mange kamper spilt. Kampene fra CL, Premier League, samt noen fra Europaligan og Conference League sendes på TV.
Ch.League - Europaliga - Conf. League- Premier League - Live -
TV-oversikt Tabeller  - Puber - Statistikk

 

18.02 FOTBALLHELG
Denne helgen spiller de europeiske storlagene nesten utelukkende mot bunnlag i sine respektive serier. Det blir derfor spennende å se om dette blir så enkelt som utgangspunktet tilsier. Eksemplvis møter Liverpool Norwich i PL, Real Madrid har hjemmekamp mot lille Alaves i La Liga, mens AC Milan besøker bunnlaget Salernitana i Serie A. Noen kamper skiller seg uanasett ut som litt tøffere. I Italia møtes Juventus og Torino til byderby, mens Manchester City får besøk av gode, men ujevne Tottenham i Premier League. Man.Utds bortekamp mot Leeds kan heller ikke regnes som en sikker B. Mer om helgen her:
Premier LeagueLivescore -
TV-oversikt - Nyheter - Tabeller- Tippetips - Statistikk

 

14.02 EUROPACUP
Denne midtuken er det igjen klart for spill i de ulike europacupene. Alle cupene starter nå med 8.delsfinaler. I den største, Champions League, spilles det fire kamper denne uken og fire kamper neste uke. Inter mot Liverpool og PSG - Bayern München er ukas høydepunkt. I Europaligaen og Conference League spilles alle kampene i 1.oppgjør torsdag, med returkamper neste uke. Storkamper som Barcelona mot Napoli og Borussia Dortmund - Rangers kan bli moro i Europaligaen, men vårt eget Bodø/Glimt selvfølgelig blir det mest spennende i Conference League. Glimt møter Rangers borte i 1.kamp. Mer om alt her:
Ch.League - Europaliga- Statistikk - Conf. League - Live - TV-oversikt Tabeller  - Puber - Statistikk

 

11.02 FOTBALLHELG
Det er full fart i alle d e store ligaene denne helgen. I Serie A er det duket for toppkamp når serietoer Napoli får besøk av serieleder Inter, men også kampen melom Atalanta og Juventus er viktig i toppen av tabellen. I Bundesliga har Bayern fått en 9 poengs luke i toppen og Haalands Dortmund må nå vinne den vanskelige bortekampen mot Union Berlin for å holde tritt. I Spania skal Real Madrid ut i en like vanskelig bortekamp mot Villarreal. I Premier League er det få storkamper, men viktige poeng skal deles ut i både  bunnstriden og i toppen av tabellen. Ligaleder City møter bunnlaget Norwich på Carrow Road, mens Liverpool møter dumpekandidat Burnley, også det borte. Mer om alt:
Premier LeagueLivescore -
TV-oversikt - Nyheter - Tabeller- Tippetips - Statistikk

 

06.02 SENEGAL MESTER
Senegal brant et straffespark og hadde flere gode muligheter til å avgjøre dagens finale i Afrikamesterskapet. Egypt hold uansett unna og med 0-0 måtte det igjen avgjøres med straffe. Etter en straffebom hver reddet Mendy også Egypts fjerde. Dermed fikk Sadio Mane æren av å sikre Senegals aller første store tittel. I den engelske FA cupen vant Liverpool greit 3-1 over Cardiff. Mer overaskende var det derimot at Nottingham Forest banket Leicester hele 4-1, mens den største "bomben" kom da Bournemouth fra Championship tapte 0-1 hjemme for National League laget Boreham Wood.
FA cup - Afrikamesterskapet. Livescore - TV-oversikt - Nyheter - Tabeller- Tippetips - Statistikk

 

05.02 FOTBALLHELG
Ligafotballen er tilbake for de fleste denne helgen. I både Spania og Italia er det også storkamper i vente. Barcelona tar imot Athletico Madrid i La Liga, mens Inter og AC Milan møtes til et svæert spennende toppoppgjør i Serie A. I England blir det uansett fokus på FA cupens 4.runde. De fleste storlagene har lette kamper på papiret, men noen overraskelser er sikkert i vente. Minst tre PL-lag vil i hvert fall ryke ut ettersom tre kamper består av kun lag fra den øverste divisjonen. I Afrika møtes Liverpoolstjernene Mohamed Salah og Sadio Mane til finale i Afrikamesterskapet. Få full oversikt over det hele her:
FA cup - Afrikamesterskapet. Livescore - TV-oversikt - Nyheter - Tabeller- Tippetips - Statistikk

 

31.01 AFRIKAMESTERSKAPET 
Mohamed Salah var nok en gang avgjørende da Egypt slo Marokko 2-1 og avanserte til semifinalen i Afrikamesterskapet. Krølltoppen sørget for både mål og målgivende da Marokkos 0-1 ble snudd til 2-1 seier. Også Senegal er videre etter at de slo Ekvatorial Guinea med 3-1. Senegal møter nå Burkina Faso onsdag, mens Egypt møter Kamerun i kampen om finaleplass torsdag. Finalen i mesterskapet spilles søndag 6.februar. Denne midtuken spilles det også nye kamper i VM-kvalifiseringen i både Sør-Amerika, Asia og Nord og mellom-Amerika. Få full oversikt over alle tabeller og resultat her:
VM-kval 2022 - Afrikamestersk. Livescore - TV-oversikt - Nyheter - Tabeller - Statistikk 

 

21.01 FOTBALLHELG
Det blir en siste helg med fotball før det blir en kort pause for de fleste europeiske ligaene. I Afrika forsetter uansett mesterskapet med sluttspill utover i neste uke. Ikke så mange storkamper enne helgen, men derbyet mellom Chelsea og Tottenham bør bli interessant. Chelsea sliter med formen, mens Spurs er inne i god flytperiode. Tottenham er hele åtte poeng bak London-rivalen, men har også fire kamper til gode på de blå. Med seier her ligger de godt an til å ta igjen Tuchels mannskap. Ligaleder Manchester City møter Southampton borte, Liverpool skal til London og møte Crystal Palace, mens Man.Utd får besøk av West Ham på Old Trafford. Mer om alt:
Premier League - Afrikamestersk. Livescore - TV-oversikt - Nyheter - Tabeller- Tippetips - Statistikk

 

17.01 MIDTUKEFOTBALL
Afrikamesteskapet går nå inn i siste runde av gruppespillet. De fleste storlagene ligger godt an, men den regjerende mester Algerie er i trøbbel. Søndagens tap for Ekvatorial-Guinea gjør at Algerie må slå Elfenbenskysten i siste kamp for å ha noen som helst mulighet til å nå sluttspillet. I England spilles det flere utsatte kamper i PL, i tillegg til andre semifinale i ligacupen. Arsenal og Liverpool møtes nå i London etter 0-0 på Anfield i første kamp. Det spilles også kamper i både La Liga, Coppa Italia og i den tyske pokalcupen i midtuken.
Premier League - Afrikamesterskap. Ligacup - Livescore - TV-oversikt - Nyheter - TabellerStatistikk -

 

16.01 LIGAMESTER ALLEREDE?
Manchester City slo Chelsea 1-0 i lørdagens toppkamp i Premier Legue. Dermed er de lyseblå hele 13 poeng foran Chelsea på 2.plass. Liverpool har to kamper til gode og er pr. i dag den eneste mulige utfordreren. Med seier i to kampene vil de røde likevel være åtte poeng bak ligalederen. Det kan jo skje at City snubler, men med 12 strake seiere virker de "umulige" også denne sesongen. Liverpool møter i dag Brentford på Anfield. I Afrika tok Egypt sin første seier i går med 1-0 over Guinea-Bissau. Mohamed Salah skåret kampens eneste mål. Nigeriea sikret samtidig avansement med 3-1 over Sudan.
Premier League - Afrikamesterskap. Ligacup - Livescore - TV-oversikt - Nyheter - TabellerStatistikk -

 

10.01 DENNE UKEN
Premier League-lagene Arsenal, Newcastle, Leeds og Watford er ute av FA-cupen allerede i 3.runde. I kveld forsvant også Aston Villa ut etter 1-0 tap for Man.Utd på Old Trafford. Neste runde i cupen spilles første helgen i februar. I Afrika ble det søndag seier for Kamerun og Kapp Verde, menst både Senegal, Marokko, Guinea og Gabon vant 1-0 i sine åpningskamper i gruppe B  og C i dag. Tirsdag blir det storkamp når Nigeria og Egypt braker sammen i gruppe D. Senere i uken spilles det utsatte kamper i PL, samt nye kamper i semifinalene i Ligacupen. Få full oversikt her:
FA cup - Afrikamesterskapet 2022 Ligacup - Livescore - TV-oversikt - Nyheter - TabellerStatistikk -

 

05.01 CUPFOTBALL
Det blir mye cupfotball de nærmeste dagene. I kveld spilles første kamp av den ene semifinalen i Ligacupen når Chelsea får besøk av Tottenham. Arsenal skulle møtt Liverpool torsdag, men p.g.a Coronautbrudd, hos Klopp & co, er kampen utsatt. Kommende helg sparkes det uansett i gang i Afrika. Afrikamesterskapet avholdes for 33.gang. Turneringen denne gang skal spilles i Kamerun. De fleste kampene kan også følges på Viasports kanaler. I England er det også klart for 3.runde i den engelske FA Cup. Storlagene lar nok mange av ungguttene slippe til og man skal ikke se bort i fra en "bombe" eller to denne helgen. I Tyskland, Italia og Spania spilles det vanlig ligafotball denne helgen.
FA cup - Afrikamesterskapet 2022 Ligacup - Livescore - TV-oversikt - Nyheter - TabellerStatistikk -

 

02.01 DUMT FOR BEGGE
Manchester City har gjennom jula skaffet seg et 11-poengs forsprang på toppen av Premier League. Jagende Chelsea og Liverpool hadde henholdsvis en og to kamper til gode, men da lagene møttes til dyst i dag endte det 2-2. Dermed har fortsatt de lyseblå fra Manchester en en suveren ledelse på tabelltopp. Salah og Mane sørge for 2-0 til Liverpool, men et kjempemål av Kovacic, samt et av Pulisic, sørget for at det endte uavgjort i London. Tidligere i dag vant Brighton 3-2 borte mot Everton,  Leeds vant 3-1 over Burnley, mens Brentford slo Aston Villa 2-1. I La Liga gikk Real på et overraskende 1-0 tap borte mot Getafe.
Pr.League - Livescore - Ligacup - TV-oversikt - Nyheter - Tabeller-  - Statistikk

Arkiv 2021

 
 

Totalt antall besøkende:
Det er

     
Engelsk fotball
Premier League
  Pr. League resultat
  Pr. League tabell
  Pr.League - Toppscorer
  Pr. League - Klubbene
  F.A Cupen
  Ligacupen
  Play off
  Engelske klubblinker
  England - statistikk
  Englands landslag
 
BETSSON
 

 
800 Norske klubber! Norsk fotball
Eliteserien - fakta
  Eliteserien - tabell
  Eliteserien - kampene
  Eliteserien - klubbfakta
  Eliteserien - statistikk
  1.divisjon -fakta
  2.divisjon - nyheter
  2.divisjon - toppscorer
  3.divisjon - fakta
  3.divisjon - kvalifisering
  NM - Cupresultat
  NM - toppscorer
  Norges landslag
  Norsk fotball - statistikk
  Norsk fotball - rekorder
  Norske klubblinker
 
Øyeblikket
 
 

 
 
Betsson
 

 
Babes

 
Tema

 

 

 
  Copyright (c) 2022 fotballen.eu, fotballen.no, fotballen.net. All rights reserved. post@fotballen.eu