Annonsere?  |  Om fotballen.eu  |  facebook  |  Partners   |  Legg til URL Kontakt


Søk etter fotball:

Google fotballen
 
De viktige
fotbollen.com
  Thesoccerweb.com
  TV-oversikt
  Tabeller
  Nyheter
  Livescore
  Klubblinker
  Topp 100
  EM 2016
  VM 2014
  EM-2012
  Norges landslag
 
Kommende kamper:

 
Tema
   

Norges landslag
Alle kamper, alle
målscorere og all
mulig statistikk
1908-2014.

Mer
   
Fotballbabes
Flere hundre
supre damer med
og uten drakt..
Se mer!
 
Fakta og statistikk
Tidligere vinnere
  FIFA-ranking
  Statistikk - Toppscorere
  Statistikk - Årets spiller
  Hjemmebaner
  Fotballreglene
  Verdensrekorder
 
Tema
   
VM I FOTBALL
Her finner du alt
om alle VM i
fotball 1930-2014
Les nå
   
VM 2014
Alt du trenger
om fotball-VM i
Brasil 2014
Les mer
 
Mesterskap
VM 2014
  EM-2012
  VM-2010
  Copa Sudamerica
  Copa Libertadores
  Afrikamesterskapet
  Champions league
  Europaligaen
  Royal League
 
Tema

 
Betsafe


 
Betway


 
Unibet


 

 

Norsk 2.divisjon
2.div - forsiden
  2.div - Avd 1 - nyheter
  2.div - Avd 2 - nyheter
  2.div - Avd 3 - nyheter
  2.div - Avd 4 - nyheter
  2.div - Kamper/res.
  2.div - Linker
  2.div - toppscorer
 
Alt om fotball

 
 
 

Arkiv: Tippetips 2014  
Tab:

Land: Norge - Sverige - Danmark - England - Spania - Italia - Tyskland - Fler

30.12 OVERSKUDD I 2014
Tippeåret 2014 endte på en positiv måte. Totalt innkasserte vi  18114,- i premier og minus innsatsen satt vi igjen med et overskudd på kroner 6414,- Nytt år spilles i gang 1.januar og våre tips for den første runden i 2015 er nå på plass.
Obs - Kampene fra the Championship spilles allerede i dag.


26.12 JULEFOTBALL
Dessverre ingen tips til kampene 2.juledag. Nye tippetips kommer søndag 28.desember.


18.12 FOTBALLHELG
Jula nærmer seg og dette blir siste helgen i 2014 hvor tipperne kan velge seg annet enn engelsk fotball å tippe på. Vi har som vanlig satt opp en rekke fra England, en fra Spania og en fra Italia. Gå til Unibet og få din bonus her (200% innskudssbonus)

12.12 FOTBALLHELG MED KLASSIKER
En ny fotballhelg står for tur og denne gang med klassikeren Man.Utd - Liverpool på programmet. Denne er, i likhet med de fleste andre kamper i PL denne helgen, av den vanskelige sorten for tipperne og vi sliter med å finne de gode tipsene. Vi går derfor for de store pengene på våre rekke 1. I Spania og Italia virker det lettere og vi kjører her på de naturlige vinnertipsene.

 

09.12 EUROPACUP
Mye er avgjort, men for flere storlag er det nå "vinn eller forsvinn" når siste runde i gruppespillet sparkes i gang. Vi har satt opp tre tripler. En for hver av dagene i Champions League og en for Europaligaen torsdag. Oddsen er som vanlig hentet fra Unibet

 

05.12 NYE MULIGHETER
Å følge opp opp forrige helgs suksess med tre gevinstgivende tripler kan bli vanskelig. Standarden er uansett satt og vi har brukt mer tid enn vanlig på å sette opp helgens forslag. Det er uansett det samme holdepunktene vi går igjennom før vi setter våre tips; lagenes plass på tabellen, fordel av hjemmebane, form, utestengte spillere og betydning av kamp. Vi ender opp med mye høy odds denne gang, mens ser absolutt muligheter her. Oddsen er hentet fra Unibet

 

27.11 EUROPISK LIGAFOTBALL
Den norske fotballsesongen er slutt, men det er selvfølfelig full fart i det øvrige Europa. Vi kjører denne gang med tips på engelsk, spansk og italiensk fotball. Utgangspunktet virker greit og dette ser lett ut, men dessverre er fotballen fortsatt rund.. 
Odds fra Unibet

 

20.11 EUROPACUP
Her er våre tips på midtukens europacupkamper. Rekke 1 gjelderf or tirsdag, rekke 2 for onsdag og rekke 3 for europaligaen torsdag. Oddsen er hentet fra Unibet.


20.11 CUPFINALE OG LIGAFOTBALL
Ligafotballen er tilbake med storkamper som Arsenal - Manchester United i England, Barcelona - Sevilla i Spania og Inter mot AC i Milan-derby. Helgens høydepunkt blir uansett den norske cupfinalen mellom Molde og Odd søndag.  I våre tippetips har vi denne gang satt pengene på tre gode hjemmelag som også kan vise til god form. Dette gjelde både i England og Italia. I cupfinalen er Molde favoritt for de fleste. Ballen er derimot fortsatt rund, cup er fortsatt cup og Odd er på ingen måte en lett motstander for MFK. 3,85 er godt betalt for et sulten Skienslag. Oddsen er hentet fra Unibet

 

14.11 EM-HELG
Flere store nasjoner er på hæla i EM-kvaliken og pr. i dag ser mange tabeller heller merkelig ut. Vi tror favorittene slår tilbake og sakte, men sikkert klatrer tilbake der de hører hjemme - på topp. Alle helgens kamper er hentet fra EM-kvaliken. Rekke 1 fredag, Rekke 2 lørdag og rekke 3 søndag.  Oddsen fra Unibet


07.11 FOTBALLHELG
Tippeligaen avsluttes og det spilles en rekke spennede oppgjør ute i Europa.
Det er dermed flust med objekter å velge i for tipperne, men det virker på ingen måte lett denne gang. Vi prøver oss med et knipe kamper fra England, Italia og Norge, men holder oss langt unna toppkampene og norsk nedrykksstrid. Oddsen er hentet fra Unibet


05.11 VI PRØVER UNIBET

ComeOn er et bra og solid selskap, men i den kommende tiden vil vi teste ut ooddsen hos gode gamle Unibet. I tillegg til fotballtipping kan du også spille på Casino samt alle mulige typer poker hos Unibet. Vi kommer tilbake med odds fredag.
Gå til Unibet og få din bonus her (200% innskudssbonus)31.10 VINN ELLER FORSVINN
Nest siste runde i Tippeligaen spilles denne helgen og spenningen ligger selvfølgelig i bunnstriden. Brann må vinne og vi tror også bergenserne drar fordel av hjemmebane mot Sogndal. I England har Manchester United selv trua på ligagull. Kamper som denne mot Manchester City må da vinnes. Vi har ikke trua. Vi prøver oss også på en helitaliensk rekke denne gang.


24.10 STORKAMPER
Det spilles storkamper i flere ligaer denne helgen I Spania er det klart for årets første El-Classico, I England møtes Manchester United og Chelsea, I Frankrike spilles Paris SG - Bordeaux, mens Bayern München møter ligatoer Borussia Mgb i Bundesliga. Vanskelige kamper å forutse, men vi prøver oss på et par av dem.


17.10 LIGAFOTBALL
EM-tippingen gikk strålende og med åtte av ni rett ble det gevinst på to av tre rekker. En totalt gevinst på 1320,- kroner. Våre tips på ligafotballen har ikke vært like stødig den siste tiden, men vi viser i det minste god form.. Som vanlig en rekke med engelske kamper, en fra Spania/Italia og en norsk rekke. Oddsen er igjen hentet fra ComeOn

 

10.10 EM-KVALIFISERING
Andre runde i EM-kvalifiseringen står for tur i disse dager og en rekke landslag skal nå spille to kamper på under en uke. Mye virker opplagt, men hjemmefordelen skal heller ikke her undervurderes. Alle er fortsatt med og med teorien i behold vil enkelte land gi litt ekstra. Triplene denne gang er fordelt som følger; Rekke 1; Fre/Lør, Rekke 2: Lørdag og rekke 3; spilles mandag/tirsdag. Oddsen er hentet fra ComeOn


03.10 HELGENS TIPS
En helg til med ligatips før EM-kvalifiseringen er tilbake neste helg. Mye har nå "satt seg" og forhåpentligvis treffer vi noe bedre med våre tips denne gang..

26.09 LETTERE?
"Vanskelig" var vår overskrift før forrige helg. Det ble i alle fall vanskelig nok for oss. Et riktig tips rett å ni mulige kamper er rett og slett pinlig Vi håper og tror at helgen, om den ikkke blir mer innbringende, i det minste kan si noe vettig om statusen.. Odds fra ComeOn.

 

19.09 VANSKELIG
Mange vil nok si at helgens utvalg er "grei skuring" og har allerede plukket seg ut flere favoritter. Vi synes derimot det virker ekstra vanskelig denne gang. Særlig i England virker flere ustabile og vi er svært spente på hva helgen vil bringe. Vi kjører på ni hjemmeseire fra tre ulike ligaer.

 

12.09 LIGAFOTBALL
Ligafotballen er heldigvis tilbake nå og man kan glede seg til spennende oppgjør i flere ligaer. Enkelt er det uansett ikke. I England spilles det flere tøffe oppgjør og når Stoke kan slå Manchester City borte blir man usikker på de fleste oppgjør. Vi prøver uansett. Denne gang med en engelsk, en italiansk og en norsk rekke. Oddsen er hentet fra ComeOn.

 

05.09 EM-Kvalifisering
Liga/seriefotballen har pause da det i løpet av de neste dagene blir fokus på første runde i EM-kvalifiseringen. Norge får en tøff start med besøk fra Italia på tirsdag, men det blir også spennende med kamper som Sveits - England, Tsjekkia - Nederland og Østrrike - Sverige. Vår tips denne gang er hentet fra engelsk League One, Norsk 2.divisjon samt et utvalg fra de nevnte kvalik-kampene.

28.08 Helgens tips
Italiensk Serie A sparkes i gang denne helgene og dermed er det full rull i alle de europesike ligaene. Vi kjører denne gang ed tips på Engelsk, og norsk fotball samt en blandingsrekke fra Spania og Italia.

 

22.08 Mer å velge i
Med seriestart både i Spania og Tyskland blir nå utvalget for tipperne ennå større. Det lønner seg derfor å bruke litt ekstra tid til å finne de riktige objektene denne gang. Vi forholder oss til det vi kjenner best. Norsk og engelsk fotball.

 

15.08 Premier League start
Ferien er over og tippetipsene er tilbake for fullt. I England er det selvfølgelig full fokus på ligastarten i Premier League. Av erfaring vet vi at det dukker opp mange uventede resultater i seriestarten og skråsikre bør ikke noe være på utfallet. Lørdag prøver vi oss med hjemmeseire for Stoke, WBA og West Ham. På vår søndagsrekke har vi tiltro til Liverpool, men også at Newcastle tar poeng mot Manchester City. Fra Tippeligaen ser det ut til å være mange sterke bortelag. Vi kjører derfor en litt sprø rekke med høy odds.

 

JUNI: VM-TRIPPELFORSLAG
Den blir nå
trippeltipping for de tre neste dagene som blir gjeldende for denne siden. For daglige tips fra VM se vår VM-tippeside. Her finner du også mer stoff rundt våre tips. Oddsen hentes fra ComeOn - Opprett konto her Alt om VM her

VERKTØY FOR TIPPETIPS: BESTE BOOKMAKERE
Alle ligatabeller på en side
Alle nyheter på en side
Alt om Pr.League 13/14
Alt om Tippeligaen 2014
Alt om VM 2014
Betsson
Betsafe (Opptil 3000,- i bonus)
Betway (500 gratispill!)
Nordicbet
Unibet - Come on

 

ARKIV:

14.06 VM-TIPS LØRDAG
Vi prøver igjen og i dag er det fokus på gruppe D. Colombia og Hellas åpner med første kamp i gruppe C, mens Costa Rica - Uruguay blir forretten til storkampen mellom England og Italia ved midnatt. Vi har trua på gode Colombia (Nr.2 i Sør-Amerika kvalifiseringen), at Uruguay (selv uten Suarez?) banker Costa Rica og at England vinner knepent mot Italia. Vi tar også med den gode oddsen på Steven Gerrard som første målscorer.  Oddsen hentes fra ComeOn - Opprett konto her Alt om VM her

 

11.06 VM I FOTBALL
Så er det endelig klart for sommeren store høydepunkt; VM 2014. De klassiske VM-landene er igjen favoritter og vi ser vel heller ingen grunn til at dette ikke skal ende med seier for en av de store. Mange kamper skal uansett spilles før en mester skal kåres og på veien dit vil det dukke opp både en og to overraskelser. Vi vil i under sluttspillet komme med stadig nye tips og setter det hele i gang med å tippe på VM-vinneren samt de første seks kampene.  Oddsen hentes fra ComeOn - Opprett konto her Alt om VM her

 

06.06 STILLE HELG
Norsk.2divisjon, og privatlandskamper er beholdningen denne helgen. Tippeligaen er tilbake mandag, men det er rett og slett svært stille på fotballbanene denne helgen.
Vi er tilbake med en mengde  tippetips i forkant av VM


23.05 CHAMPIONS LEAGUE OG NORSK FOTBALL

Sesongen ute i det store Europa avsluttes med Champions League finalen mellom Real og Atletcio Madrid. Utover sommeren blir det så fokus på norsk fotball, men selvfølgelig også det store høydepunktet; VM 2014. Som helgens tips kjører vi på seier til Atletico som single i CL-finalen. Atletico er spansk ligamester og selv om Real har "stjernene" ser vi ingen grunn til at dette ikke ender med jubel for de røde og hvite. Odds til pene 4.00. Fra den norske Tippeligaen setter vi pengene på hjemmeseier for Strømsgodset mot ujevne Rosenborg, for Sogndal mot Sandnes, samt uavgjort mellom Brann og VIF i Bergen. Denne helgen tar vi også med spill på norsk 1.divisjon. Våre utvalgte blir denne gang Kristiansund, Bærum og Hødd . Oddsen hentes fra ComeOn - Opprett konto her

 

15.05 HELGENS TIPS
Tippeligaen er i fokus med sin klassiske 16.mai-runde fredag. Mest spennende blir det uansett i Spania hvor La Liga nå skal avgjøres. Barcelona mot Atletcio Madrid sendes på Cmore Fotball lørdag kl.18:00. Se hele TV-oversikten her. Også i Italia spilles det fotball og når vi også tra med Allsvenskan og den engelske cupfinalen for vi et fint utvalg for våre tips.

09.05 HELGENS TIPS
Så skal det avgjøres i de siste store ligaene. Seriemesteren er allerede kåret i både Italia, Tyskland, Frankrike, Portugal og Nederland og det blir nå full fokus på Spanske La Liga og Engelske Premier League. Her hjemme har ligaen "satt seg" noe og man kan se antydninger til topp og bunnlag. Tippingen bør derfor være greiere. I helgens tips har vi valgt å være noe vågale i et utvalg som virker relativt opplagt. I Premier League satser vi på tre lag som er ferdig med sesongen, men som bør dra fordel av hjemmebane og entusiasmen i serieavslutningen. I La liga har vi trua på at serieleder Atletico Madrid beholder teten med seier mot Malaga, samt at Valladolid og Granda vinner viktige kamper i bunnstriden. Strømsgodset ser ut til å slite på naturgress og Molde er samtidig i slag. Romsdølingene får derfor favorittstempelet i toppkampen i Tippeligaen. Odd og Lillestrøm er tabellnaboer og jevnbyrdige på mange måter. Odds sterke hjemmeform tilsier derimot at poengene blir igjen i Skien. Til slutt tar vi også med en uavgjort mellom Sogndal og Start på Fosshaugane.

 

01.05 HELGENS TIPS
Både i Spania, Italia, England og Frankrike blir topp og bunnstrid langt på vei avgjort denne helgen. Viktigheten av kampene setter selvfølgelig sitt preg våre tippetips og tabellsituasjon er viktigere enn noen gang for våre forslag. I den norske Tippeligaen er det ennå mer uvisst og det er tydelig at det heller ikke i år går helt som forventet. Likevel - vi har så langt tippet rett på 10 av 12 kamper fra Eliteserien.

 

25.04 HELGENS TIPS
Det er interressant å se hvordan tabellsituasjonen slå ut for de enkelte lag. Noen spiller best uten press, mens ande ser ut til å våkne først når det virkelig gjelder. I Premier League satser vi på at det sistnevnte blir den avgjørende faktoren. Samtlige lag kjemper i bunstriden, men vi tror hjemmefordelen blir avgjørende. Fra Spania gjelder noe av det samme. Her er imidlertid forskjellen mellom lagene større og vi har først og fremst forholdt oss til lagenes form som utgangspunkt. Våre tips på den norske Tippeligaen har så langt gitt åtte av ni rett. Vår eneste miss kom da VIF utlignet på overtid borte mot Haugesund. Vi satser på å følge opp vår gode statistikk med seier for SIF, Haugesund og Rosenborg.

 

18.04 PÅSKEPAUSE
Det er ingen tippetips i påskehelgen 19-21.april

 

11.04 HELGENS TIPPETIPS
Det ble ny gevinst forrige helg og vi har nå hat-trick i god tipping! Det er mye å velge i for tipperne i denne perioden. Sluttspurten er i gang for alvor ute i de store ligaene samtidig som den norske fotballen snart ruller på alle nivå. Vanskelig er det uansett. Tippeligaen har fortsatt ikke "satt seg" og i utlandet er det mange rare faktorer som spiller inn nå på slutten. Fra Premier League prøver vi oss med hjemmesterke Stoke mot et Newcastle som har gitt opp sesongen. Vi tar oss med gode southampton mot dumpekandidatene til Solskjær, og til slutt har vi trua på seier for de røde på Anfield. I Italiensk serie A satser vi på hjemmeseire for Napoli og Torino samt at Juventus sørger for borteseier mot Udinese.
Hjemme i Norge kan alt skje, men så langt har vi hatt full klaff med seks forsøk og seks rett. Denne gang prøver vi oss med hjemmeseire for Haugesund, Glimt og Strømsgodset.
Oddsen hentes fra ComeOn - Opprett konto her

 

04.04 STERK TIPPING
Den norske serisestarten passet tydeligvis godt for våre tippeteorier og pene 1593,- ble totalgevinsten på vår ene vinnerekke forrige helg. Vi var i tillegg svært nærer på vår PL-rekke og kun en sent overtidsmål av Cardiff og Mads Møller Deæhli forhindret gevinst også her. Til slutt hadde vi også to av tre rett på rekka fra La Liga. Helgens tips er nå på plass.
Oddsen hentes fra ComeOn - Opprett konto her

 

28.03 NORSK LIGASTART
Norsk fotball er tilbake når Molde og Vålerenga sparker i gang Tippeligaen fredag. Vi kommer nå til å ha med en fast rekke fra norsk fotball. Av erfaring vet vi at mye rart kan skje - så det kan forventes vil og gal tipping med høy odds på disse rekkene! Helgens tips er nå på plass. - Oddsen er hentet fra ComeOn - Opprett konto her

 

22.03 LIGAINNSPURT
I England har vi trua på greie hjemmeseire for Everton og Newcastle. Man.Utd har vi derimot ikke friskmeldt og med West Hams gode form, samt United problemer på denne banen, ser vi for oss en lur U. I Italia virker det overkommelig for våre tre utvalgte og vi kjører derfor noe "safe" fra serie A. Mer moro i vente i Spania hvor vi tror Atletico Madrid vinner borte, at Valencia vinner hjemme og at storkampen mellom Real og Barcelona ender likt. Ukens odds er forøvrig hentet fra ComeOn. - Opprett konto her

 

15.03 HELGENS TIPPETIPS
Det nærmer seg slutten på Premier League og det forventes at lag i bunnstriden vil gi litt ekstra som vanlig. For de gulljagende kommer nå nervene og det blir fort mange uvanlige resultater på tampen. Med dette i bakhodet har vi satt opp vår rekke fra England.
Som rekke to har vi byttet ut Serie A med Bundesliga. Tysk fotball virker litt greiere å tippe. Om det stemmer får vi kanskje et svar på etter helgen. Vi asvlutter som vanlig med en rekke fra Spanske La Liga.

 

08.03 HELGENS TIPPETIPS
Tre nye rekker er på plass og vi starter med engelsk fotball. Man.Utd kan neppe friskmeldes ennå og at laget kan få det tødt borte mot WBA er det liten tvil om. 4,80 på hjemmeseier er godt betalt i en åpen kamp. Vi fortsetter også tøft med uavgjort i bunnkampen mellom Cardiff og Fulham. Fulham virker hakket bedre, men Solskjær & co tross alt har fordel av hjemmbane. Til slutt tar vi også med en borteseier for Southampton.I Spania strekker vi vår rekke fra lørdag til mandag med en kamp daglig. Vi tror på hjemmeseier for både Betis (lør), Espanyol (søn)  og Real Soceidad (man). Også fra Italia kjører vi noe tryggere med tre greie hjemmeseire.

 

28.02 HELGENS TIPPETIPS
Svak tipping forrige helg, men vi prøver som alltid igjen. Vi kjører en tøff, men absolutt sannsynlig rekke fra Premier League. Stoke kan godt finne på å slå Arsenal hjemme slik at et uavgjort resultat ikke er noen spesiell overraskelse. Hull - Newcasstle lukter rett og slett U, mens Everton skal være bedre på eget gress enn ustabile  og bortesvake (1-3-10)West ham. Spansk fotball er tydeligvis noe vi ikke har helt taket på. Denne gang spilles det også flere kamper som i utgangspunktet er svært jevne. Vi har ikke helt trua, men satser her på at hjemmebanefordelen slår ut for våre utvalgte. Fra Serie A kjører vi på seier for  topplagene Napoli og Fiorentina samt uavgjort for Parma i tøff bortekamp mot Sassuolo. Alle kampene i Italia spilles søndag.

 

21.02 UAVGJORT
Vi har kommet godt i gang med våre tippetips og vi kan så langt vise til et pent lite overskudd i 2014. Vi ser ingen grunn til å "safe" og kommer til å fortsette med å tippe på kampene slik vi tror de ender. Denne gang betyr det tre uavgjorte tegn. Oddsen blir høy og spenningen for gode gevinster det samme.

 

13.02 F.A CUP
Denne helgen spilles det F.A Cup i England. Vi har satt våre innsatser på kamper fra denne cupen, samt fra ligafotball i Spania og Italia. De fleste av våre utvalgte kamper spilles denne gang søndag.

 

08.02 HELGENS TIPS
Vi fikk inn en fin høyoddser sist. Mye takket være Stokes seier mot Manchester United. Flere frekke tips vil komme fremover, men vi kjører en litt tryggere versjon av våre forslag denne gang. Den spanske rekka er denne gang byttet ut med en blanding av tre kamper fra tre ulike ligaer.

 

01.02 HELGENS TIPS
Helgens tippetips er endelig på plass. Fra England satser vi på seier for hjemmesterke Stoke mot et ustabilt Manchester United. Vi tar også med hjemmeseier for Everton mot Aston Villa og Blackburn mot svært så formsvake Blackpool i Championship.
I Italia setter vi vår lit til AC MIlan lørdag kveld, samt  hjemmeseier for topplagene Roma og Juventus søndag. I Primera har vi studert tabellen nærmere og tatt hensyn til både form og skader. Vi ender opp med følgende rekke; Malaga - Sevilla U, og Betis - Espanyol B og Elche - Almeria U.

 

24.01 HELGETIPS
Tysk fotball er tilbake og vi prøver oss denne gang også med en rekke fra Bundesliga.
I den engelske F.A Cupen kan og vil det dukke opp bomber. Vi prøver å forutse hvor i vår trippel. Full klaff med vår italienske rekke sist. Nytt forsøk nå, mens spansk fotball får vente

 

17.01 HELGETIPS
Kampene fra England er igjen vanskelig spå og vi har sett både på form, skader og tabellsituasjon før vi endte med den ovenstående rekka. I Italia spiller så og si alle favorittene borte og vi prøver oss derfor med to god betalte bortseire samt nye tre poeng for suverne Juventus på eget gress (9-0-0). Fra Spania tar vi med gode At.Madrid, samt Espanyol og Granada i viktige kamper på eget gress.

 

10.01 HELGETIPS
Flaks må man ha og at vår rekke med tre uavgjorte i Copa del Rey skulle gå inn, det kan ikke kalles annet enn griseflaks. Moro uansett. Helgens tips er nå på plass. I England er det denne gang vanskelig med mange tette opgjør. Vi satser på at hjemmebane gir fordel nok for våre utvalgte. Spansk fotball er ofte greiere, men vi må nok ha en god porsjon flaks igjen om denne rekka skal gå inn. Fra Italia satser vi på at det går som forventet.


07.01 Midtuketips

Mange dårlige tips så langt. Vi prøver igjen og denne gang på kamper i ulike cuper i England, Spania og Italia.


03.01 F.A Cup

Flere ligaer er nå i gang igjen, men vi har i første rekke fokus på den engelske F.A Cupen dene helgen. Vi satser på noen overaskelser og går for de store pengene. De to første rekkene er hentet fra F.A Cupen, den siste fra spansk La Liga.

 

Ukens Betsafe   Ukens Unibet    Ukens Betsson

Best odds på
 på helgens
 fotball hos:

 Betsafe

 

Registrer deg hos
 Unibet og få opp
 til 3000,- i bonus
 
Unibet

 

Vinn jackpotten
 på Mega Fortune
 hos Betsson!

 Betsson Casino
Få siste nytt om lag og ligaer her.
Tabelloversikt her
TV-oversikt her
Følg kamper live her eller
Få resultater til din telefon her
Tippelinker


ARKIV:
Tippetips 2013
Tippetips 2012
Tippetips 2011
Tippetips 2010


Totalt antall besøkende:
Det er
     
Engelsk fotball
Premier League
  Pr. League resultat
  Pr. League tabell
  Pr.League - Toppscorer
  Pr.League - Klubbene
  F.A Cupen
  Ligacupen
 
Betway Bonus
 

Få 500,-
riskfritt til spill
hos
Betway.com

 
Tabeller
 

 
Unibet
 
 

 
800 Norske klubber! Norsk fotball
Tippeliga - fakta
  Tippeliga - tabell
  Tippeliga - kampene
  Tippeliga - klubbfakta
  1.divisjon -fakta
  2.divisjon - nyheter
  2.divisjon - toppscorer
  3.divisjon - fakta
  3.divisjon - kvalifisering
  NM - Cupresultat
  NM - toppscorer
  Norges landslag
  Norske klubblinker
 
Babes

 
Fart og moro
  TV-kode for din side
  Videoklipp
Morosiden
  Fotballquiz
  Fotballbabes
  Fotballspill
  Fotballanimasjoner
 
Betsafe
 
 

 

 

 
  Copyright (c) 2014 Eurosoccer Sweden Ltd All rights reserved. Webmaster: post@fotballen.eu