Annonsere?  |  Om fotballen.eu  |  facebook  |  Partners   |  Legg til URL Kontakt


Søk etter fotball:

Google fotballen
 
De viktige
fotbollen.com
  Thesoccerweb.com
  TV-oversikt
  Tabeller
  Nyheter
  Livescore
  Klubblinker
  Topp 100
  EM 2016
  VM 2014
  EM-2012
  Norges landslag
 
Kommende kamper:

 
Tema
   

Norges landslag
Alle kamper, alle
målscorere og all
mulig statistikk
1908-2014.

Mer
   
Fotballbabes
Flere hundre
supre damer med
og uten drakt..
Se mer!
 
Fakta og statistikk
Tidligere vinnere
  FIFA-ranking
  Statistikk - Toppscorere
  Statistikk - Årets spiller
  Hjemmebaner
  Fotballreglene
  Verdensrekorder
 
Tema
   
VM I FOTBALL
Her finner du alt
om alle VM i
fotball 1930-2014
Les nå
   
VM 2014
Alt du trenger
om fotball-VM i
Brasil 2014
Les mer
 
Mesterskap
VM 2014
  EM-2012
  VM-2010
  Copa Sudamerica
  Copa Libertadores
  Afrikamesterskapet
  Champions league
  Europaligaen
  Royal League
 
Tema

 
Betsafe


 
Betway


 
Unibet


 

 

Norsk 2.divisjon
2.div - forsiden
  2.div - Avd 1 - nyheter
  2.div - Avd 2 - nyheter
  2.div - Avd 3 - nyheter
  2.div - Avd 4 - nyheter
  2.div - Kamper/res.
  2.div - Linker
  2.div - toppscorer
 
Alt om fotball

 
 
 

Tippetips 2016  
Tab:

Land: Norge - Sverige - Danmark - England - Spania - Italia - Tyskland - Fler

Fotballen.eu gir deg nye tippetips opp til to ganger i uken. Statistikk 2016
Se også:  Tippesider - Statistikk tidligere år: 2015  2014  2013  2012

 
STAT. TIPS 1
Innsats i 2016: 3400,-
Gevinst i 2016: 0,-
Saldo: -3400,-
STAT. TIPS 2
Innsats i 2016: 3400,-
Gevinst i 2016: 4316,-
Saldo: 916,-
STAT. TIPS 3
Innsats i 2016: 3400,-
Gevinst i 2016: 826,-
Saldo: -2574,-
 
 
C.pal - Man.Utd H 5,50 Brac. - Sevilla B 9,00 B.Glimt - Aafk H 2,00
        SIF - VIF H 1,60
        LSK - Vking U 3,50
 
Innsats: 200,- Innsats: 200,- Innsats: 200,-
Odds - Unibet: 5,50 Odds - Unibet: 9,00 Odds - Unibet11,20


20.05
TIPPETIPS
Etter en god pause er endelig tippetipsene tilbake. Vi prøve ross denne gang med spill på diverse cupfinaler samt norsk fotball. En cupfinale er sjelden har sjelden en banker og vi prøver oss denne gang med singletips på outsideren. Gode odds på åpne kamper. I Tippeligaen er det greiere.

28.04 TIPPEPAUSE
Ingen tippetips denne helgen.

22.04
NYE MULIGHETER
Tipsene så langt i 2016 har vært lite å skryte av. Vi regner med at det snart snur og at vi kommer inn i en stim av gevinster. Følg med!


15.04 HELGENS TIPPETIPS
Ny helg og nye muligheter. Etter en lang periode med få rette blir imidlertid kommentarer overflødig. Vi ønsker oss selv lykke til.. Oddsen er som vanlig hentet fra Unibet, selskapet skan nå tilby bonus på hele 200% opp til 1000 NKR.


08.04 VOLDSOMME ODDS
Det begynner å bli svært viktig for flere lag nå. Bunn og toppstriden i en rekke ligaer skal avgjøres og det legges litt ekstra i hvert eneste poeng. I tillegg kan det være lettere for lagene uten press, slik at dette gjør utgangspunktet svært vanskelig. Vi prøver oss med en blanding av poeng til de som trenger det, samt seiere for noen av de som ikke trenger å stresse. I Tippeligaen kjører vi på de forventede vinnerne. Oddsen blir uansett på kanten høy. Moro i vente?


29.03 HELGENS TIPS
Ligafotballen er tilbake og flere storkamper står på programmet. I England skal gulljagende Tottenham ut i tøff bortekmap mot Liverpool, I Spania er det duket for en ny El Classico mellom Barcelona og Real Madrid. I Tyskland spilles den viktige toppkampen mellom Borussia Mgb og Hertha Berlin, mens Start Viking blir et høydepunkt fra Tippeligaen. Vi har klare meninger om hvordan det ender i tre av disse kampene. Helgens tippetips er på plass over. Oddsen er som vanlig hentet fra Unibet, selskapet som nå heller ikke har gebyr på innskudd. Få hele 1000,- i startkapital her


22.03 PÅSKEFRI
Med tilfeldige treningskamper, og vanskelige VM-kval kamper fra Sør-Amerika, står vi denne gang over tippetipsene. Spis heller en appelsin! - God påske.
Nye tips vil være på plass onsdag 30.mars.16.03
NYE TIPS
Tips for kommende helg kamper er nå på plass. Også denne gang prøver vi oss på kamper fra England, Spania samt Norsk Tippeliga. Ingen større overraskelser, men god odds på flere av rekkene.


11.03 HELGENS TIPPTIPS
Nye tips er på plass. Vi satser denne gang på engelsk liga og cup, Tippeligafotball samt en rekke med spanske og italienske kamper.


04.03
HELGENS TIPPTIPS
Ikke alt er like spennende rundt omkring i Europa og de første ligamestre blir snart kåret. Premier League er derimot alt åpent. Vi kjører på tre outsidere med i overkant god odds. Stoke slår Chelsea borte. De blå må være forsiktig med tanke på viktig CL-kamp mot PSG onsdag, samt bortekamp mot Everton i F.A Cupen neste helg. West Ham er på alle møter et godt lag og borteseier mot Everton til 5,10 er fristende. Southampton må slå tilbake og får gode mulighter til det mot dumpekandidat Sunderland. Fra Italia og Spania kjører vi på det mer opplagte. - God helg!


26.02 CUPFINALE
Ligafotballen er tilbake i England, men helgens høydepunkt handler uansett om cup når Manchester City og Liverpool braker sammen til Ligacupfinale på Wembley. Vi satser som vanlig pengene på ligafotball fra England, Italia og Spania.


19.02 CUP OG LIGA
Ny helg og nye muligheter. Denne gang spilles det F.A cup i England. Vi satser pengene på lag som i utgangspunktet virker som favoritter til avansement. Fra Italia og Spania er kampene hentet fra henholdsvis Serie A og La Liga.


12.02 HELGENS TIPPETIPS
Vi satser som vanlig på kamper fra England, Italia og Spania. Etter en heller håpløs start på tippeåret føler vi uansett at tilleggskommentarer er unødvendig..Oddsen er som vanlig hentet fra Unibet, selskapet som nå heller ikke har gebyr på innskudd. Få hele 1000,- i startkapital her


03.02 TOPPKAMP I PREMIER LAGUE
Noen ting virker umulig, men etter å ha sett Leicester overbevise uke etter uke, kan man ikke annet enn å anse laget som en het gullkandidat. Bortekampen mot Manchester City blir på alle måter den vanskeligste testen så langt, men vi synes oddsen på 5,50 fra Unibet både er fristende, samtidig som en borteseier langt i fra er noen bombe. Vi kjører i tillegg på med seire for Liverpool og Swansea. Som vanlig har vi også en rekke fra Italia og Spania. God helg!


29.01 CUP OG LIGA
Nære, men bare nesten for våre tippetips så langt i år. Denne helgen blir det fokus på engelsk cup, samt ligafotball fra Spania og Italia. Rekke en spilles lørdag, mens både de italienske og spanke kampene spilles søndag. Oddsen er som vanlig hentet fra Unibet, selskapet som nå heller ikke har gebyr på innskudd. Få hele 1000,- i startkapital her


22.01 Storkamper
Helgens tippetips er nå på plass. Det spilles en rekke storkamper denne flere steder i Europa denne helgen,men vi satser igjen på Engelsk, italiensk og spansk fotball.I England blir Arsenal - Chelsea det store høydepunktet. 


15.01 Ukens tippetips
Kun tysk Bundesliga mangler så er alle de store ligaen i Europa i gang igjen. Det spilles storkamper både i Holland, England og Spania denne helgen, men vi holder oss unna disse og har heller fokus på den gode oddsen i de jevne kampene. Triplene er igjen hentet fra Premier League, La Liga og Serie A.


08.01 F.A Cup
Puslete start på årets tipping. Vi håper å slå tilbake med noen lure tips på helgens engelske F.A Cup, spansk La liga, samt en høyoddser fra italienske Serie A. Oddsen er som vanlig hentet fra Unibet, selskapet som nå heller ikke har gebyr på innskudd. Få hele 1000,- i startkapital her


01.01
Nytt år, nye muligheter.
Etter et solid i overskudd i 2014 ble 2015 en nedtur tippemessig. Vi starter nå på 0 og satser på mer innbringende tips i det nye året. Vi vil også i år kjøre tre tripler à tre kamper som utgangspunkt. Under spesielle hendelser, som f.eks. sommerens EM, vil det komme flere varianeter og mere tips. Her er årets første forslag.


27.12 JULEFOTBALL
Kun et Villa-mål unna full pott 2.juledag. Nå ble to av kampene også avlyst, men likevel - god tipping var det. En dags pause så er det full fart igjen. Her er årets siste tippetips. Oddsen er som vanlig hentet fra Unibet


26.12 JULEFOTBALL
Fotballpause for de fleste nå, men i England er det selvfølgelig full fart. Årets nest siste tippetips ser næmere på kamper fra PL, Championship og League One.


11.12 HELGENS TIPPETIPS
Alle slår alle og det ser heller ikke ut til å stoppe. At Chelsea nærmer seg nedrykk og Leicester topper Premier League sier det meste om situasjonen. I alle fall i England. Noe mer som normalt i øvrige ligaer, men vi prøver oss i alle fall med noen sjansespill fra PL.


11.12 HELGENS TIPPETIPS
Ny helg, nye muligheter. Flere har overrasket, og i motsatt fall skuffet, så langt i de europeiske ligane. Få har vist stabilitet og det har vist seg svært vanskleig å treffe med tipsene denne høsten. Vi prøver uansett igjen. Oddsen er hentet fra Unibet04.12 HELGENS TIPPETIPS
Helgens tippetips er på plass. Vi ønsker lykke til. Det kan vi trenge..


27.11 NYE MULIGHETER!
Fortsatt skralt på premiesiden for våre tippetips i 2015. Lykken står uansett den kjekke bi og vi regner selvfølgelig med flere storgevinster på tampen av året. Tips fra England, Italia og Spania som vanlig. Oddsen er hentet fra Unibet - Tipp her!


20.11 SUPERHELG
En fantastisk fotballhelg står for tur og det finnes en rekke spennende kamper å sette noen kroner på. Vi kjører på oppgjør fra England, en blandingsrekke fra Italia og Spania, samt to siffertips på cupfinalen.


12.11 Tippepause
EM-play-off, privatlandskamper, kvalik til Tippeligaen og fotball i lavere divisjoner. Utvalget er ok, men svært vanskelig denne helgen. Vi står over og gleder oss heller til neste helg.


06.11 Helgens tippetips
Siste runde for den norske Tippeligaen og vi satser på at det lykkes for Start i bunnstriden. Forøvrig få outsider og lav odds denne gang.


30.10 Neste tippetips

Flere småfrekke tips denne helgen. Sjansene for gevinst minsker noe, men med litt tur kan det bli gode utbetalinger. Spennende blir det uansett!


23.10
Helgens Tips
Ny ligarunde og igjen flere toppoppgjør å glede seg til. Vi holder oss unna disse svært åpne kampene og satser på noe mer sikre kort. Høy nok odds får vi uansett.. Forrige runde ga forøvrig et overskudd på 1220,- Oddsen er hentet fra Unibet - Tipp her!


16.10 Klubbfotball
Ligafotballen er tilbake. En rekke spennde kamper spilles denne helgen og nå kan man også glede seg over at spansk og italiensk fotball er tilbake på tv. Vi holder oss uansett til det vi kan best, nemlig engelsk og norsk fotball. I tillegg kjører vi denne gang med en blandingsrekke fra La Liga og Serie A.


Alle tippetips fra 2015 her


Ukens Betsafe   Ukens Unibet    Ukens Betsson

Best odds
 på helgens
 fotball hos:

 Betsafe

 

Registrer deg hos
 Unibet og få opp
 til 3000,- i bonus
 
Unibet

 

Vinn jackpotten
 på Mega Fortune
 hos Betsson!

 Betsson Casino
Få siste nytt om lag og ligaer her.
Tabelloversikt her
TV-oversikt her
Følg kamper live her eller
Få resultater til din telefon her
Tippelinker


ARKIV:
Tippetips 2015

Tippetips 2014

Tippetips 2013
Tippetips 2012
Tippetips 2011
Tippetips 2010


Totalt antall besøkende:
Det er
     
Engelsk fotball
Premier League
  Pr. League resultat
  Pr. League tabell
  Pr.League - Toppscorer
  Pr.League - Klubbene
  F.A Cupen
  Ligacupen
 
Betway Bonus
 

Få 500,-
riskfritt til spill
hos
Betway.com

 
Tabeller
 

 
Unibet
 
 

 
800 Norske klubber! Norsk fotball
Tippeliga - fakta
  Tippeliga - tabell
  Tippeliga - kampene
  Tippeliga - klubbfakta
  1.divisjon -fakta
  2.divisjon - nyheter
  2.divisjon - toppscorer
  3.divisjon - fakta
  3.divisjon - kvalifisering
  NM - Cupresultat
  NM - toppscorer
  Norges landslag
  Norske klubblinker
 
Babes

 
Fart og moro
  TV-kode for din side
  Videoklipp
Morosiden
  Fotballquiz
  Fotballbabes
  Fotballspill
  Fotballanimasjoner
 
Betsafe
 
 

 

 

 
  Copyright (c) 2015 Eurosoccer Sweden Ltd All rights reserved. Webmaster: post@fotballen.eu