Annonsere?  |  Om fotballen.eu  |  facebook  |  Partners   |  Legg til URL Kontakt


Søk etter fotball:

Google fotballen
 
De viktige
fotbollen.com
  Thesoccerweb.com
  TV-oversikt
  Tabeller
  Nyheter
  Livescore
  Klubblinker
  Topp 100
  EM 2016
  VM 2014
  EM-2012
  Norges landslag
 
Kommende kamper:

 
Tema
   

Norges landslag
Alle kamper, alle
målscorere og all
mulig statistikk
1908-2014.

Mer
   
Fotballbabes
Flere hundre
supre damer med
og uten drakt..
Se mer!
 
Fakta og statistikk
Tidligere vinnere
  FIFA-ranking
  Statistikk - Toppscorere
  Statistikk - Årets spiller
  Hjemmebaner
  Fotballreglene
  Verdensrekorder
 
Tema
   
VM I FOTBALL
Her finner du alt
om alle VM i
fotball 1930-2014
Les nå
   
VM 2014
Alt du trenger
om fotball-VM i
Brasil 2014
Les mer
 
Mesterskap
VM 2014
  EM-2012
  VM-2010
  Copa Sudamerica
  Copa Libertadores
  Afrikamesterskapet
  Champions league
  Europaligaen
  Royal League
 
Tema

 
Betsafe


 
Betway


 
Unibet


 

 

Norsk 2.divisjon
2.div - forsiden
  2.div - Avd 1 - nyheter
  2.div - Avd 2 - nyheter
  2.div - Avd 3 - nyheter
  2.div - Avd 4 - nyheter
  2.div - Kamper/res.
  2.div - Linker
  2.div - toppscorer
 
Alt om fotball

 
 
 

Tippetips 2016  
Tab:

Land: Norge - Sverige - Danmark - England - Spania - Italia - Tyskland - Fler

Fotballen.eu gir deg nye tippetips opp til to ganger i uken. Statistikk 2016
Se også:  Tippesider - Statistikk tidligere år: 2015  2014  2013  2012

 
STAT. TIPS 1
Innsats i 2016: 1000,-
Gevinst i 2016: 0,-
Saldo: -1000,-
STAT. TIPS 2
Innsats i 2016: 1000,-
Gevinst i 2016: 2414,-
Saldo: 1414,-
STAT. TIPS 3
Innsats i 2016: 1000,-
Gevinst i 2016: 0,-
Saldo: -1000,-
 
 
Man.City - Leic. B 5,50 Milan - Udinese H 1,55 A.Madrid - Eibar H 1,40
Swans. - C.Pal H 2,20 Torino - Chievo H 1,70 A.Bilb. - Villar. H 1,80
Lpool - S`land H 1,42 Atalanta - Emp.U 3,30 Gijon - Dep Cor U 3,20
 
Innsats: 200,- Innsats: 200,- Innsats: 200,-
Odds - Unibet: 17,18 Odds - Unibet: 8,69 Odds - Unibet8,06


03.02 TOPPKAMP I PREMIER LAGUE
Noen ting virker umulig, men etter å ha sett Leicester overbevise uke etter uke, kan man ikke annet enn å anse laget som en het gullkandidat. Bortekampen mot Manchester City blir på alle måter den vanskeligste testen så langt, men vi synes oddsen på 5,50 fra Unibet både er fristende, samtidig som en borteseier langt i fra er noen bombe. Vi kjører i tillegg på med seire for Liverpool og Swansea. Som vanlig har vi også en rekke fra Italia og Spania. God helg!


29.01 CUP OG LIGA
Nære, men bare nesten for våre tippetips så langt i år. Denne helgen blir det fokus på engelsk cup, samt ligafotball fra Spania og Italia. Rekke en spilles lørdag, mens både de italienske og spanke kampene spilles søndag. Oddsen er som vanlig hentet fra Unibet, selskapet som nå heller ikke har gebyr på innskudd. Få hele 1000,- i startkapital her


22.01 Storkamper
Helgens tippetips er nå på plass. Det spilles en rekke storkamper denne flere steder i Europa denne helgen,men vi satser igjen på Engelsk, italiensk og spansk fotball.I England blir Arsenal - Chelsea det store høydepunktet. 


15.01 Ukens tippetips
Kun tysk Bundesliga mangler så er alle de store ligaen i Europa i gang igjen. Det spilles storkamper både i Holland, England og Spania denne helgen, men vi holder oss unna disse og har heller fokus på den gode oddsen i de jevne kampene. Triplene er igjen hentet fra Premier League, La Liga og Serie A.


08.01 F.A Cup
Puslete start på årets tipping. Vi håper å slå tilbake med noen lure tips på helgens engelske F.A Cup, spansk La liga, samt en høyoddser fra italienske Serie A. Oddsen er som vanlig hentet fra Unibet, selskapet som nå heller ikke har gebyr på innskudd. Få hele 1000,- i startkapital her


01.01
Nytt år, nye muligheter.
Etter et solid i overskudd i 2014 ble 2015 en nedtur tippemessig. Vi starter nå på 0 og satser på mer innbringende tips i det nye året. Vi vil også i år kjøre tre tripler à tre kamper som utgangspunkt. Under spesielle hendelser, som f.eks. sommerens EM, vil det komme flere varianeter og mere tips. Her er årets første forslag.


27.12 JULEFOTBALL
Kun et Villa-mål unna full pott 2.juledag. Nå ble to av kampene også avlyst, men likevel - god tipping var det. En dags pause så er det full fart igjen. Her er årets siste tippetips. Oddsen er som vanlig hentet fra Unibet


26.12 JULEFOTBALL
Fotballpause for de fleste nå, men i England er det selvfølgelig full fart. Årets nest siste tippetips ser næmere på kamper fra PL, Championship og League One.


11.12 HELGENS TIPPETIPS
Alle slår alle og det ser heller ikke ut til å stoppe. At Chelsea nærmer seg nedrykk og Leicester topper Premier League sier det meste om situasjonen. I alle fall i England. Noe mer som normalt i øvrige ligaer, men vi prøver oss i alle fall med noen sjansespill fra PL.


11.12 HELGENS TIPPETIPS
Ny helg, nye muligheter. Flere har overrasket, og i motsatt fall skuffet, så langt i de europeiske ligane. Få har vist stabilitet og det har vist seg svært vanskleig å treffe med tipsene denne høsten. Vi prøver uansett igjen. Oddsen er hentet fra Unibet04.12 HELGENS TIPPETIPS
Helgens tippetips er på plass. Vi ønsker lykke til. Det kan vi trenge..


27.11 NYE MULIGHETER!
Fortsatt skralt på premiesiden for våre tippetips i 2015. Lykken står uansett den kjekke bi og vi regner selvfølgelig med flere storgevinster på tampen av året. Tips fra England, Italia og Spania som vanlig. Oddsen er hentet fra Unibet - Tipp her!


20.11 SUPERHELG
En fantastisk fotballhelg står for tur og det finnes en rekke spennende kamper å sette noen kroner på. Vi kjører på oppgjør fra England, en blandingsrekke fra Italia og Spania, samt to siffertips på cupfinalen.


12.11 Tippepause
EM-play-off, privatlandskamper, kvalik til Tippeligaen og fotball i lavere divisjoner. Utvalget er ok, men svært vanskelig denne helgen. Vi står over og gleder oss heller til neste helg.


06.11 Helgens tippetips
Siste runde for den norske Tippeligaen og vi satser på at det lykkes for Start i bunnstriden. Forøvrig få outsider og lav odds denne gang.


30.10 Neste tippetips

Flere småfrekke tips denne helgen. Sjansene for gevinst minsker noe, men med litt tur kan det bli gode utbetalinger. Spennende blir det uansett!


23.10
Helgens Tips
Ny ligarunde og igjen flere toppoppgjør å glede seg til. Vi holder oss unna disse svært åpne kampene og satser på noe mer sikre kort. Høy nok odds får vi uansett.. Forrige runde ga forøvrig et overskudd på 1220,- Oddsen er hentet fra Unibet - Tipp her!


16.10 Klubbfotball
Ligafotballen er tilbake. En rekke spennde kamper spilles denne helgen og nå kan man også glede seg over at spansk og italiensk fotball er tilbake på tv. Vi holder oss uansett til det vi kan best, nemlig engelsk og norsk fotball. I tillegg kjører vi denne gang med en blandingsrekke fra La Liga og Serie A.


09.10 EM-kvalifisering
Herlig utbytte for forrige helgs tips da både vår 20-oddser fra Premier League og våre Tippeligatips gikk inn. Denne gang er det fokus på EM-kvalifisering og vi prøver oss med noen artige tips på Norges kamp mot Malta. Vi setter også opp en trippel for kampene som spilles lørdag. EM-oddsen er hentet fra Unibet - Tipp her!


02.10 Superhelg
Om det var vanskelig sist så blir det uansett ingenting mot helgens utvalg. En rekke klassikere og toppkamper spilles i de fleste land, samtidig som mange favoritter er på fremmed gress. Vi har likevel funnet frem til en gjeng kamper som forhåpentligvis vil gi gevinst. Lett blir det uansett ikke.


25.09 Nye tippetips
Flere spennende, men vanskelige oppgjør på programmet denne gang. Vi har trua på flere små overraskelser denne helgen og satser på noen små bomber i våre valg fra England, Italia og Norge.  Oddsen er som vanlig hentet fra Unibet


18.09 Ligafotballtips
Tipsene i 2015 har på ingen måte gått like bra som i 2014. Vi gir oss derimot ikke og prøver oss igjen med forslag på kamper i England, Italia og Norge.


11.09
Ligafotballtips
Seriefotballen er tilbake og så også er våre tippetips. Vi prøver oss denne gang med tips fra England, Italia og Norge. Fra Premier League kjører vi en rekke med svært høy odds. Vi mener derimot at sannsynlighten for gevinst på denne er god. Både kampene fra Italia og Norge spilles søndag. Oddsen er som vanlig hentet fra Unibet


27.08 Lavere odds
Vi prøver igjen og også denne gang er vi forsiktig med oddsen. Rekkene ser greie ut og forhåpningene om gevints er store. Vi krysser fingrene..


20.08 Nye tippetips
Svært lite å hente fra våre tippetips i 2015. Årets er uansett ikke over og målet må være å avslutte med stil. "tryggere" tips coming up i ukene som kommer. Denne gang er tipsene hentet fra Premier League, Championship og Tippeligaen.


14.08 Nye tippetips
Med seristart også i Tyskland begynner det å bli mye kamper å velge i. Vi forholder oss uansett til det kjente og prøver oss igjen med tips på engelsk og norsk fotball. Oddsen er som vanlig hentet fra Unibet07.08 Nye tippetips
Sommeren nærmer seg slutten og vi er tilbake med våre tippetips. Med engelsk fotball i fokus er det nå et stort utvalg for tipperne å velge i. Mye er usikkert og det vil helt sikkert dukke opp overraskelser i de første rundene i Premier League. Vi prøver oss derfor med noen lure tips fra de britsike øyer. Her hjemme fortsetter Tippeligaen og det virker, i alle fall på papiret, som noe lettere å forutsi.


26.06 Sommerpause
Det er svært lite aktivitet på fotballbaner utenfor norden denne sommeren og vi tar derfo en pause fra våre tippetips. Nye forslag kan ventes i begynnelsen av august.

12.06 Færre tips
Det nærmer seg sol, sommer og ferie. På fotballbanene blir det også mindre aktivitet og det blir derfor færre tippetips i perioden som kommer. For kommende helg har vi fokus på Copa America, EM-kval og norsk 2.divisjon avdeling 2.


29.05 Helgens tippetips
Trenden med heller håpløse forslag ser dessverre ut til å fortsette. Forrige helgs tips var av den djerve sorten og vi prøver å beherske oss litt mer denne gang. Kanskje det til og med blir gevinst? Oddsen er som vanlig hentet fra Unibet


22.05 Helgens tippetips
Det er klart for siste serierunde i både England, Tyskland, Spania og Frankrike. Alle mestere er kåret, men i bunnstriden er det fortsatt noe spenning. Vi har utgangpunkt i klubber som er involvert i nedrykkskampen i England og Spania. Fra norsk Tippeliga satser vi på tre uavgjorte kamper. Utvalgte fra TL spilles forøvrig alle mandag.


15.05 Helgens tippetips
Premier League, Serie A og norsk Tippeliga står i fokus denne helgen. Vi kjører med 9 greie hjemmeseire. Alle odds  fra Unibet


08.05 Endelig gevinst
Tipsene er fortsatt gode og forrige helg endte det også med gevinst. Vi var også kun et mål i fra på begge de to andre rekkene. Helgens forslag er igjen hentet fra England, Italia og Norge.


01.05 Helgens tippetips
Nære, men fortsatt ikke godt nok. To rett av tre på samtlige rekker sist. Vi er f.eks kun et mål fra å få inn vår 21-oddser fra Premier League. Mer gevinst forventes denne helgen.Odds på Tippeligaen kommer fredag kveld. Alle odds  fra Unibet


24.04 Helgens tippetips
En ny spennende helg står for tur. I England har poengene svært stor vedrig i disse dager og det er absolutt lurt å titte på tabellen før man tipper. Vår litt rare tips fra PL bærer preg av dette. I Italia er det enklere og vår Serie A rekke virker sikker. I Norge er sesongen så pass fersk at det er umulig å vite om dette faktisk er gode tips. Vi tror det..


17.04 Helgens tippetips
Engelsk, Italiensk og norsk fotball står på programmet når vi nok en gang jakter gevinst. Vi var nære sist, men stolpeskudd er rette og slett ikke godt nok. Kampene i England spilles lørdag, mens de italienske og norske spilles søndag. Oddsen er som vanlig hentet fra Unibet


10.04
Helgens tippetips
Veldig god tipping har det ikke vært så langt i 2015. Vi gir oss uansett ikke og håper og tror at det snart vil "løsne" Helgens tips er hentet fra England, Italia og Norge.

Alle tippetips fra 2015 her


Ukens Betsafe   Ukens Unibet    Ukens Betsson

Best odds
 på helgens
 fotball hos:

 Betsafe

 

Registrer deg hos
 Unibet og få opp
 til 3000,- i bonus
 
Unibet

 

Vinn jackpotten
 på Mega Fortune
 hos Betsson!

 Betsson Casino
Få siste nytt om lag og ligaer her.
Tabelloversikt her
TV-oversikt her
Følg kamper live her eller
Få resultater til din telefon her
Tippelinker


ARKIV:
Tippetips 2015

Tippetips 2014

Tippetips 2013
Tippetips 2012
Tippetips 2011
Tippetips 2010


Totalt antall besøkende:
Det er
     
Engelsk fotball
Premier League
  Pr. League resultat
  Pr. League tabell
  Pr.League - Toppscorer
  Pr.League - Klubbene
  F.A Cupen
  Ligacupen
 
Betway Bonus
 

Få 500,-
riskfritt til spill
hos
Betway.com

 
Tabeller
 

 
Unibet
 
 

 
800 Norske klubber! Norsk fotball
Tippeliga - fakta
  Tippeliga - tabell
  Tippeliga - kampene
  Tippeliga - klubbfakta
  1.divisjon -fakta
  2.divisjon - nyheter
  2.divisjon - toppscorer
  3.divisjon - fakta
  3.divisjon - kvalifisering
  NM - Cupresultat
  NM - toppscorer
  Norges landslag
  Norske klubblinker
 
Babes

 
Fart og moro
  TV-kode for din side
  Videoklipp
Morosiden
  Fotballquiz
  Fotballbabes
  Fotballspill
  Fotballanimasjoner
 
Betsafe
 
 

 

 

 
  Copyright (c) 2015 Eurosoccer Sweden Ltd All rights reserved. Webmaster: post@fotballen.eu