Annonsere?  |  Om fotballen.eu  |  Nyhetsarkiv   |  Legg til URL Kontakt


Søk etter fotball:

Google fotballen
 
  VM 2014
 Fotballen.eu
fotbollen.com
  Thesoccerweb.com
     
  VM-studio
  Livescore
  Deltagere/Laginfo
  VM-nyheter
  VM på tv
     
  Resultater/tabeller
  Kampfakta 2014
  Måloversikt
  Bane/stadionguide
  Dommersiden
  VM-babes 2014
  VM-quiz
  VM-tipping
  VM-video
     
  VM-historie
  VM-statistikk
  Kvalifisering til 2014
 
Ti herlige VM-målFLERE VIDEOKLIPP HER

 
Tema
   

Norges landslag
Alle kamper, alle
målscorere og all
mulig statistikk
1908-2014.

Mer
   
Fotballbabes
Flere hundre
supre damer med
og uten drakt..
Se mer!
 
Betsafe


 
Mesterskap
EM 2012
  VM 2010
  Copa Sudamerica
  Copa Libertadores
  Afrikamesterskapet
  Champions league
  Europaligaen
 
VM hos ComeOn


 

 

VM 2014 BRASIL

  
 
 
Gruppespilet etter en runde

VM 2014 er det 20.verdensmesterskapet i fotball for menn. Mesterskapet spilles i perioden torsdag 12.juni til søndag 13.juli 2014. Vi er nå ferdig med runde 1 av gruppespillet.

Dette er 2.gang turneringen spilles i Brasil. Forrige gang  var i 1950. Du finner mer om dette og alle øvrige mesterskap i vår VM-historie.

Vi har her sett nærmer på status for lag og den enkelte gruppe. Hvem virker sterke, hvem avanserer og hvem blir slått ut?

 
 

GRUPPE A

Brasil var en av de store forhåndsfavorittene før dette mesterskapet. Landets gode fotballhistorie samt fordelen av hjemmebane gjør at forholdene bør ligge til rette for mer suksess. Laget startet imidlertid svakt mot Kroatia i første kamp. Litt juks, Neymar og litt flaks sørget imidlertid for at de gule og blå kunne juble for tre viktige poeng. Å ha en dårlig start er heller ikke noe nytt i VM-sammenheng. Det som er bekrymringsfult for brasilianerne er at laget heller ikke overbeviste i sin andre kamp. 0-0 mot Mexico er ingen krise, men det gjør at de fleste nå stiller store spørsmålstegn rundt Brasils gullsjanser. Mexico er akkurat nå nærmest å ta følge med Brasil. En seier for Kroatia mot Kameun natt til torsdag vil på sin side skape ny spenning i gruppa. Mexico - Kamerun i siste runde blir i så fall helt avgjørende. Vi tror pr. i dag at Brasil og Mexico avanserer. Avgjørende: Kroatia - Mexico 23.juni
 

 
GRUPPE B
Det ble en pangstart på gruppe B med storseier for Nederland over den regjerende mester Spania. Hollenderne bør dermed klare seg greit videre og vi tror avansementet blir sikret med seier over Australia 18.juni. Skjebnekampen spilles natt til 19.juni. Spania må slå Chile, men vi har begynt å tvile på om de faktisk klarer det. Samtidig er det slik at både målforskjell og taktikeri kan og vil brukes i runde tre. Selv om Spania skulle slå Chile innbiller vi oss at Nederland vil ha mer enn nok med å forbrede seg til sluttspill og at Chile dermed får sjansen til å vinne. Spania er neppe et lag Nederland vi ha med seg videre heller. Vi tror Spanjolene står ovenfor en svært tøff oppgave og at laget overraskende blir slått ut. Nederland og Chile videre!

Avgjørende kamp: Spania - Chile18.juni kl.21:00 (NRK 1)GRUPPE C
Colombia og Elfenbenskysten var og er fotsatt favoritter til komme seg videre fra gruppe C. Begge innfridde med seier i første kamp og vi tviler på om Japan og Hellas har noe ekstra på lager. De to sistnevnte møtes innbyrdes 00:00 20.juni og vinneren her vil i det minste ha en viss mulighet til å avansere. Vi tror uansett både Colombia og Elfenbenskysten er hakket vassere og går videre. I den rekkefølgen.
Avgjørende kamp: Japan - Hellas 19.juni - 23:59 (TV2)
 


GRUPPE D
Den største spenningen knytter seg pr. i dag til gruppe D. At Italia skule slå England var ingen bombe, men at Costa Rica skulle melde seg på ved å slå Uruguay var en stor overraskelse. England gjorde sine saker bra mot Italia og selv om det ble tap virker Gerrard & co som et bedre lag enn Uruguay. Vi tror derfor England vinner skjebnekampen torsdag 19.juni, samt at de slår Costa Rica i siste runde. Helt sikre er vi uansett ikke og ser med på spenning og glede fram til de avgjørende kampene.
Avgjørende kamp: England - Uruguay 19.juni kl.21:00 (TV2)

 
 
GRUPPE E
Frankrike og Sveits starte begge med seier og virker komfortable i toppen av gruppa. Lagene skal imidlertid også møtes innbyrdes og vi tror det gir en åpning for Ecuador. Laget slo godt i fra seg mot Sveits og hadde fortjent uavgjort. Vi tror laget banker Honduras og gir seg selv et godt utgangunkt før Frankrike-kampen. Hvis Frankrike på forhånd har slått Sveits vil det nok være ennå bedre. Vi klinker uansett til å satser på Frankrike og Ecuador som sluttspills-lag fra gruppe E
Avgjørende kamp: Frankrike - Sveits 20.juni kl.21:00 (TV2)
 

 

 
GRUPPE F

Argentina slo Bosnia og alt lå til rette for at Nigeria kunne seile opp som en kandidat til å ta 2.plassen. 0-0 mot Iran var derimot VMs svakeste kamp og absolutt ikke hva Nigeria trengte. Vi tror Bosnia slår Nigeria, eller i det minste klarer uavgjort. Det vil å så fall bety at det holder med uavgjort mot Iran i siste kamp da vi ser det som usannsynlig at Nigeria kan ta poeng fra Argentina. Bosnia og Argentina videre.
Avgjørende kamp: Bosnia - Nigeria 22.juni, 00:00 (NRK 1)
 
 
GRUPPE G
Det tyske maskineriet holder som alltid mål. Overkjørselen av Portugal sikret omtrent avansement etter en kamp. Ghana, som i utgangpunktet var den tøffeste utfordrer til de to, tapte på sin side 1-2 for USA. Amerikanerne har dermed fått en gylden mulighet. Pr. i dag er Portugal ute å kjører både med skader og tynnslitte nerver etter Tyskland-tapet. Vi tror USA faktisk har en reel mulighet her. Uavgjort kan langt på vei holde hvis laget unngår stortap mot tyskerne i siste kamp. Vi heier på Mix og USA og tror Ronaldos tårer blir fokuset etter runde 3. Videre: Tyskland og USA.
Avgjørende kamp: Portugal - USA 22.juni, 23:59 (NRK 1)
 
 
GRUPPE H
Belgia fikk det tøffere enn antatt mot Algerie,men laget var både heldige og gode som klarte å snu fra 0-1 til 2-1 mot svært svært defensivt Algerie. Det uavgjorte resutatet mellom Sør Korea og Russland virker kanskje til hjelp for Belgia, men hvis vi tar utgangpunkt at begge utfordrene slår Algerie så kan det fort gå galt. Vi tror både Russland og Sør-Korea kan slå Belgia og dermed blir en av outsiderne slått ut allerde før vi har begynt. Videre: Sør-Korea og Russland.
Avgjørende kamp: Russland - Belgia 22.juni, 18:00 (NRK 1)

Totalt antall besøkende:
Det er
     
VM - Historie
Brasil 2014
  Sør-Afrika 2010
  Tyskland 2006
  S.Korea/Japan 2002
  Frankrike 1998
  USA 1994
  iItalia 1990
  Mexico 1986
  Spania 1982
  Argentina 1978
  Vest Tyskland 1974
  Mexico 1970
  England 1966
  Chile 1962
  Sverige 1958
  Sveits 1954
  Brasil 1950
  Frankrike 1938
  Italia 1934
  Uruguay 1930
  VM-fakta
 
Fotball på TV


     
800 Norske klubber! Norsk fotball
Eliteserien - fakta
  Eliteserien - tabell
  Eliteserien - kampene
  Eliteserien - klubbfakta
  Eliteserien - statistikk
  1.divisjon -fakta
  2.divisjon - nyheter
  3.divisjon - fakta
  NM - Cupresultat
  Norges landslag
  Norsk fotball - statistikk
  Norske klubblinker
 
Babes


 

 
Fart og moro
  TV-app
  Videoklipp
Morosiden
  Fotballquiz
  Fotballspill
 
Spill på VM


 

 

 
  Copyright (c) 2014 Eurosoccer Sweden Ltd All rights reserved. Webmaster: post@fotballen.eu