Annonsere?  |  Om fotballen.eu  |  Nyhetsarkiv   |  Legg til URL Kontakt


Søk etter fotball:

fotballen
 
De viktige
fotbollen.com
  Thesoccerweb
  EM 2021
  TV-oversikt
  Tabeller
  Nyheter
  Livescore
  Tippetips
 Klubblinker
 Topp 100
 Norges landslag
 EM 2024
  VM 2022
 EM 2020
  VM 2018
 EM 2016
 VM 2014
 
Kommende kamper:

 
Tema
  

Norges landslag
Alle kamper, alle
målscorere og all
mulig statistikk
1908- i dag

Mer
  
Fotballbabes
Flere hundre
supre damer med
og uten drakt..
Se mer!
 
Fakta og statistikk
Tidligere vinnere
 FIFA-ranking
  Statistikk - mål
  Stat. - Årets spiller
 Hjemmebaner
 Fotballreglene
 Verdensrekorder
 
Tema
  
VM I FOTBALL
Her finner du alt
om alle VM i
fotball 1930-2018
Les nå
  
VM 2022
Alt du trenger
om fotball-VM i
Qatar 2022
Les mer
 
Mesterskap
EM 2020
 VM 2018
 EM 2016
 Copa Sudamerica
 Copa Libertadores
 Asiamesterskapet
 Afrikamesterskapet
 Champions league
 Europaligaen
 

Google
 

TV-FOTBALL


 
ARKIV
 
 
 
 
Her finner du arkiverte nyheter fra både store ligaer og lavere divisjoner,
men  også  det siste fra fotballen.eu og det som skjer på våre sider.
 

Send inn ditt lags nyheter nå! 

 

Tidligere:
Arkiv 2022 2021 2020 2018  2017 2016 2015 2014 2013 2012 2011 2010 2009 2008 2007 2006 2005 2004 2003 2002 2001 2000
 

Se også:
fotballnyheter fra et utvalg medier
 

Sist oppdatert: 19.09.2023

15.09 FOTBALLHELG
Ligafotballen er tilbake og det er selvfølgelig full rulle i både Premier League, La Liga, Serie A, tyske Bundesliga og i den norske Eliteserien. Mest spennende blir det i Tyskland fredag når serielder Bayer Leverkusen får besøk av Bayern München. I England er det derimot få toppkamper denne gang, men Man Uniteds hjemmekamp mot sterke Brighton blir interessant. Ligaleder Man.City bortekamp mot West er heller ikke enkel for Haaland og co. I Spania er Valencia - Atletico Madrid det nærmeste man kommer en storkamp, mens Inter - AC Milan nok blir helgens høydepunkt fra Serie A. Rosenborg tar til slutt mot serielder Bodø/glimt som det meste severdige i den norske Eliteserien.Mer om alt:
Pr.League - Eliteserien - Livescore - TV-oversikt - Nyheter - Tabeller - Statistikk

 

12.09 NORGE VANT
Antonio Nusa fikk virkelig vist seg frem da Norge i kveld slo Georgia 2-1 på Ullevaal. 18-åringen var nest sist på ballen på begge Norges mål som ble satt inn av Erling Braut Haaland og Martin Ødegaard. Sløvt på slutten, men Norge holdt unna og har fortsatt en ørliten sjanse på direkte avansement fra gruppespillet. Nations League ser derimot ut som Norges beste sjanse akkurat nå. Spania, som slo Kypros 6-0 i dag, virker nemlig som det mest troverdige laget til å ta følge med Skottland fra gruppe A. I andre kamper i dag tapte Sverige 1-3 for Østerrike, mens England slo Skottland 3-1 i en privatkamp i Glasgow. Mer om alt:
Pr.League - Norges landslag- EM 2024 - Livescore - TV-oversikt - Nyheter - Tabeller - Statistikk

 

08.09 LANDSKAMPER
Norge hadde få problemer med Jordan og vant enkelt 6-0. Viktigere oppgaver venter når Georgia står på motsatt banehalvdel kommende tirsdag. EM-kvalifiseringen er i gang igjen og en rekke andre land spiller også kamper gjennom helgen. I Norges gruppe spilles Georgia - Spania og Kypros - Skottland fredag. Av andre spennende oppgjør kan nevnes Ukraina - England lørdag, Finland - Danmark og Irland - Nederland søndag. Også i Sør-Amerika spilles det internasjonal fotball. Der sparkes VM-kvalifiseringen i gang med kamper som Argentina - Ecuador og Brasil - Bolivia i helgen. Mer om alt:
Pr.League - Norges landslag- Livescore - TV-oversikt - Nyheter - Tabeller - EM 2024 - Statistikk

 

25.08 FOTBALLHELG
Fredagskamper har blitt en vane og i kveld spilles det kamper både i engelsk Premier League, La Liga, Bundesliga og Championship. Lørdag tar så PL-leder Brighton imot West Ham, mens helgens storkamp i England går mellom Newcastle og Liverpool søndag. Haalands City møter Sheffield United borte og Arsenal skal ut i lokaloppgjør mot Fulham. Villareal mot Barcelona blir høydepunktet fra Spania, mens det er få storkamper i de andre store ligaene. I Eliteserien blir det uansett spennende mellom Molde og Viking lørdag. Mer om alt:
Pr.League - Eliteserien- Livescore - TV-oversikt - Nyheter - Tabeller - Tippetips - Statistikk

 

20.08 SPANIA VERDENSMESTER
Olga Carmona fikk æren av å sette kampens eneste mål da Spania i dag tok sitt første VM-gull for kvinner. Motstander England hang godt med, men tverrliggere  og sjansesløsing sørget til slutt for spansk jubel. I Premier League vant i dag West Ham 3-1 over Chelsea, mens Aston Villa banket Everton hele 4-0. I den norske Eliteserien ble det seier for både Glimt og Viking i gullstriden, mens den gamle storhet Rosenborg gikk på et nytt ydmykende tap. Denne gang med 3-0 for Ham Kam på Briskeby.
Pr.League - Eliteserien- Livescore - TV-oversikt - Nyheter - Tabeller - Tippetips - Statistikk
k

 

18.08 FOTBALLHELG
Det blir en svært innholdsrik fotballhelg når nå også Serie A og Bundesliga sparkes i gang. I tillegg spilles det VM-finale for damene mellom England og Spania. I Premier League blir det storkamp når Newcastle gjester  Haalands Manchester City, mens Tottenham mot Man.Utd også blir et høydepunkt. Spennende også i de andre store ligaene, men langt mellom høydepunktene denne gang. I den norske Eliteserien er det interessant å se om Viking klarer å holde trykket oppe på Bodø/Glimt.
Pr.League - Eliteserien- Livescore - TV-oversikt - Nyheter - Tabeller - Tippetips - Statistikkk

 

18.08 UNITED VANT
Det ble tøffere enn forventet for Manchester United hjemme mot Wolverhampton. Ulvene var lenge det førenede laget, men samtidig svært ineffektive. United fikk til slutt sin store sjanse og Varane fikk æren av å sette i kampens eneste mål. Dermed er første ligarunde unnagjort i Premier League. Foruten United ble de seier for Man.City, Arsenal, Brighton, Fulham, Crystal Palace og Newastle.
Pr.League - Eliteserien- Livescore - TV-oversikt - Nyheter - Tabeller - Tippetips - Statistikkk

 

11.08 FOTBALLHELG
Så er det endelig klart for avspark i Premier og andre store ligaer.  Regjerende ligamester Manchester City sparker i gang årets PL-sesong med bortekamp mot Burnley i kveld. Også i spanske La Liga er det avspark. Godbiten Sevilla - Valencia er et lite høydepunkt fredag kveld.  Nye kamper venter lørdag med bl.a Atletic Bilbao mot Real Madrid og Arsenal - Nottingham Forest. Chelsea og Liverpool braker sammen til storkamp søndag, mens Man.Utd og Wolves avslutter helgen på mandag. I Eliteserien har Glimt spillerfi og Viking kan komme à poeng med de gule med seier borte mot LSK på Åråsen. Mer om alt:
Pr.League - Eliteserien- Livescore - TV-oversikt - Nyheter - Tabeller - Tippetips - Statistikkk

 

11.08 FOTBALLHELG
Eliteserie er gøy, men snart sparkes det også i gang i des tore ligaene. Allerede fredag tjuvstarter regjerende ligamester Manchester City årets PL-sesong med bortekamp mot Burnley. Også i spanske La Liga er det avspark. Godbiten Sevilla - Valencia er et lite høydepunkt fredag kveld.  Nye kamper venter lørdag med bl.a Atletic Bilbao mot Real Madrid og Arsenal - Nottingham Forest. Chelsea og Liverpool braker sammen til storkamp søndag, mens Man.Utd og Wolves avslutter helgen på mandag. I Eliteserien har Glimt spillerfi og Viking kan komme à poeng med de gule med seier borte mot LSK på Åråsen. Mer om alt:
PL-transfers - Eliteserie - Livescore  - Nyheter - Tabeller  - Statistikk

 

05.08 OVERGANGER PL
August er i gang og det begynner å nærme seg starten i de store ligaene. Engelsk Championship starter opp i dag, mens både La Liga, Premier League og Ligue 1 sparkes i gang neste helg. Tyske Bundesliga og italiensk Serie A begynner 18.august. Under finner du link til alle overgangene i Premier League. VM for kvinner er også inne i sitt sluttspill. Norge tapte i dag 1-3 for Japan og er ute av VM. Spania er klare for kvartfinale etter 5-1 over Sveits. Mer om alt:
PL-transfers - Eliteserie - Livescore  - Nyheter - Tabeller  - Statistikk

 

25.06 ELITESERIE
Viking sparket i gang helgen med å slå Brann 3-1 i Stavanger lørdag. I dag kan serieleder Bodø/Glimt øke forspranget i toppen når de besøker Drammen og Strømsgodset. Molde møter Haugesund, Rosenborg tar i mot Sarpsborg, Tromsø møter Stabæk, mens Ham Kam og Odd spilles på Briskeby. Kampen mellom Vålerenga og Sandefjord er utsatt da Vålerenga har med to spillere i det pågående U21 EM. I det sistnvente spiller Norge i dag viktig kamp mot Frankrike.
Eliteserie - Livescore - TV-oversikt - Nyheter - Tabeller  - Statistikk

 

20.06 EM-KVALIFISERING
Storlag som England, Frankrike og Portugal har allerede stø kurs mot EM-sluttspillet i Tyskland 2024. Få har spilt mange kamper, men man kan kjenne igjen en trend for de fleste.Storlagene virker å ha kontroll,  Norges sliter, Danmark og Sverige henger godt med, mens noen, som Finland, overpresterer. I går vant finnene 6-0 over San Marino og topper gruppe H.  I kveld for Norge en ny sjanse. Mot Kypros er ingenting annet enn en komfortabel seier godt nok. Sverige skal ut i tøff bortekamp mot Østerrike, mens Island får besøk av Ronaldo og Portugal.  Mer om alt:
EM-kvalifisering 2024- Livescore
TV-oversikt - Norges landslag

 

16.06 EM-KVALIFISERING
Norge har kommet skjevt ut i EM-kvalifiseringen og trenger nå to seire for å melde seg på i tetstriden. Ullevaal er stedet både lørdag mot Skottland og tirsdag mot Kypros. Gruppeleder Spania spiller ingen kamper denne gang. Av andre spennende oppgjør kan nevnes Sverige mot Østerrike, Ukraina mot England og Island - Portugal. Kanoner som Nederland - Italia og Spania - Kroatia møtes i henholdsvis bronsefinale og finale i Nations League søndag. Mer om alt:
EM-kvalifisering 2024- Livescore
TV-oversikt - Norges landslag

 

11.06 OVERLEGENT
Bodø/Glimt fortsetter å vinne, samtidig som lagene bak presterer svært ujevnt. I dag vant Glimt enkelt 3-0 over Ham/Kam samtidig som serietoer Brann måtte nøye seg med 2-2 hjemme mot LSK. Fjorårets serievinner Molde tapte igjen. Denne gang 1-0 borte for ODD. På Intility gikk VIF på sesongens sjette tap da det ble 0-1 hjemme mot Strømsgodset. Tromsø er oppe på 3.plass etter 3-2 borte mot Aafk, mens Stabæk og Rosenborg spilte 2-2 på Nadderud. Mer om alt:
Eliteserie - Ch.League- Livescore -
TV-oversikt - Nyheter - Tabeller - Tippetips - Statistikk

 

09.06 FOTBALLHELG
Norsk Eliteserie spilles, men mest fokus blir det på Champions League - finalen denne helgen. Manchester City kan sikre en historisk trippel og Haaland & co er også storfavoritter mot Inter lørdag kveld. kampen sendes på TV2 kl. 21:00. I Eliteserien er det langt mellom høydepunktene denne gang. Serieleder Glimt får besøk av Ham Kam, mens Brann tar i mot LSK. På overgangsfronten er det verdt å få med seg at Alexis Mac Allister er klar for Liverpool. Mer om alt:
Eliteserien - Ch.League - Livescore -
TV-oversikt - Nyheter - Tabeller - Tippetips - Statistikk

 

06.06 NORSK CUP
Fire Eliteserielag allerede ute når 3.runde i cupen sparkes i gang onsdag. Flere vil det garantert bli siden to av kampene er mellom lag fra den øvesret divisjonen. Bran besøker Aalesund, mens Sarpsborg får besøk av ODD. Stjørdal/Blink, som slo ut selveste Rosenborg i 2.runde, møter Ull/Kisa som kommer fra seier mot Lillestrøm.
Kampene spiles i morgen fra kl.17 og man kan se opgjøret Sotra mot Vålerenga direktepå TV sport 1 fra klokken 19:00. Mer om alt:
Eliteserien - NM - Livescore -
TV-oversikt - Eliteserien - Nyheter - Tabeller - Tippetips - Statistikk

 

02.06 FOTBALLHELG
Det er over i England og Tyskland. Denne helgen avsluttes også spanske La Liga, Franske Ligue 1 og italienske Serie A. Mesterne er uansett kåret og de fleste andre plasseringer er sikret. Veldig spennnende blir det derfor ikke. På Wembley spilles FA cupfinalen mellom Manchester City og Manchester United lørdag. I den norske Eliteserien er det klart for 9.serierunde. Vålerenga for besøk av serieleder Bodø/Glimt, mens Brann reiser til bunnplasserte Aalesund. Få full oversikt her:
Pr.League - FA cup - Livescore -
TV-oversikt - Eliteserien - Nyheter - Tabeller - Tippetips - Statistikk

 

28.05 NEDRYKK
Syv år etter det utrolige ligagullet er det over og  ut  for Leicester. Det ble seier med 2-1 i årets siste kamp, men det hjalp svært lite når Everton vant 1-0 over Bournemouth. Leicester tar den tunge veien ned i Championship sammen med Leeds og Southampton. Arsenal avsluttet sesongen med 5-0 over Wolves, mens ligavinner Manchester City tapte 1-0 borte mot Brentford. Mest målrikt ble det på St.Marys hvor Southampton og Liverpool endte 4-4.
Pr.League - Play off- Livescore -
TV-oversikt - Eliteserien - Nyheter - Tabeller - Tippetips - Statistikk

 

26.05 FOTBALLHELG
Gullstriden i Bundesliga blir det mest spennende denne helgen. Borussia Dortmund leder med to poeng på Bayern München før siste runde og blir ligamester med seier hjemme mot Mainz. Bayern møter samtidig Köln borte. I England hander det om nedrykkstriden i Premier League, men det spilles også Play-off finaler i alle lavere divisjoner. I Både Italia og Spania handler det også om hvilke lag som rykker opp og ned. Samtidig er vi kun i nest siste runde i disse ligaene. I Eliteserien spilles hele runden mandag med klassikeren Brann - Rosenborg som et høydepunt. Mer om alt:
Pr.League - Play off- Livescore -
TV-oversikt - Eliteserien - Nyheter - Tabeller - Tippetips - Statistikk

 

22.05 MIDTUKEFOTBALL
Ligafotballen nærmer seg slutten i det store ligaene. Lag som Barcelona, Manchester City, PSG, Feyenoord og Napoli er allerede kronet som seriemestere. Det eneste som gjenstår av spenning er hvordan det ender i Bundesliga. Her leder Borussia Dortmund med to poeng på Bayern, en runde før slutt. Denne midtuken blir det fokus på ulike hengekamper i disse ligaene, samt 1.runde i NM. Her møter bl.a serieleder Glimt Mosjøen borte, cupmester Brann besøker Frøya, mens tapende cupfinalist, LSK, tar den korte turen til Skedsmo. Mer om alt;
Pr.League - NM- Livescore -
TV-oversikt - Ch.League - Europaliga- Nyheter - Tabeller - Tippetips - Statistikk

 

19.05 FOTBALLHELG
I 1978 vant LSK 2-1 over Brann i cupfinalen. Lørdag kan bergenserne endelig få sin revansj når lagene igjen møtes til cupfinale på Ullevaal. I fotballeuropas store ligaer er det meste nå avgjort, men det er fortsatt stor spenning i Bundesliga hvor Bayern München kun er poenget foran Borussia Dormund når to runder gjenstår. Forøvrig blir det spennende å følge nedrykkskampen for flere, samt å se hvem som ender med de ulike plassene i neste års europacuper. Mer om alt
Pr.League - NM- Livescore -
TV-oversikt - Ch.League - Europaliga- Nyheter - Tabeller - Tippetips - Statistikk

 

12.05 LANGFOTBALLHELG
Det blir mye fotball de nærmeste dagene. Fotballhelgen innholder godbiter som Arsenal - Brighton fra PL, Espanyol - Barcelona i La Liga, og Bayern mot Schalke fra Bundesliga. I Eliteserien braker så Bodø/Glimt - Rosenborg sammen. Mandag tar Leicester i mot Liverpool i en svært viktig kamp, mens det selvfølgelig spilles klassisk 16.mai runde i Eliteserien tirsdag. Samme dag, samt onsdag og torsdag spilles returoppgjørene i semifinalene i alle Europacupene. Få full oversikt over det hele her:
Pr.League - Eliteserien - Livescore - TV-oversikt - Ch.League - Europaliga - Nyheter - Tabeller - Tippetips - Statistikk

 

08.05 EUROPACUP
Semifinale i europacupene sparkes i gang denne midtuken. Tirsdag blir det storkamp i Champions League når Real Madrid tar imot Man.City. Onsdag følger Inter og AC opp med et skikkelig Milan-Derby. Torsdag spilles så semifinalene i både Europaligaen og Conference League. I førstnevnte står kampene Juventus - Sevilla og Roma - Bayer Leverkusen på menyen, mens West Ham - AZ Alkmaar og Fiorentina - Basel møtes i den andre. Alle omkamper spilles neste uke.
Ch.League - Europaliga - Eliteserien>- Statistikk- Conf. League - Live - TV-oversikt - Tabeller  - Puber

 

06.05 FOTBALLHELG
Det nærmer seg slutten i alle de store ligaene. I Italia har Napoli sikret gullet, mens Barcelona er i ferd med å gjøre det samme i Spania. I La liga er det uansett spillefri denne helgen. Dette er tradisjon når Copa Del Rey finalen skal spilles. Fortsatt er et spenning både i tyske Bundesliga og i Premier League. I sistnevnte kan Man.City ta et nytt steg mot gull med seier mot poengnødne Leeds, mens Arsenal skal ut i svært tøff bortekamp mot Newcastle. I den norske Eliteserien spilles det toppkamp på Åråsen når Lillestrøm får besøk av Bodø/Glimt søndag.
Pr.League - Eliteserien- Livescore - TV-oversikt - Nyheter - Tabeller - Tippetips - Statistikk

 

02.05 MIDTUKEFOTBALL
Denne midtuken spilles det nye kamper både i Premier League, La Liga og Serie A. I England kan Manchester City ta et nytt steg mot ligagull med seier hjemme mot Leeds, mens Arsenal må forsøke å holde følge ved å slå byrival Chelsea. I italienske Serie A kan Napoli en gang for alle sikre seg det etterlengtede ligagullet borte mot Udinese, mens Barcelona langt på vei kan gjøre det samme i La Liga. Katalanerne får besøk av Osasuna på Camp Nou.
Pr.League - Eliteserien -Livescore - TV-oversikt - Nyheter - Tabeller - Tippetips - Statistikk

 

28.04 FOTBALLHELG
Det er innspurt i de store ligaene, men akkurat nå virker det ikke veldig spennende. Helgen kan uansett gjøre noe med det. I Premier League får Liverpool besøk av Tottenham, mens Arsenal tar imot Chelsea til klassisk London- derby. I Italia kan Napoli sikre et etterlenget seriegull med seier hjemme mot Salernitana, mens både Barcelona og Real Madrid må ta seg sammen i gullkampen etter at begge tapte i midtuken. I den norske Eliteserien er det først og fremst "hatoppgjøret" mellom Vålerenga og Lillestrøm som frister mest. Mer:
Pr.League - Eliteserien -Livescore -
TV-oversikt - Nyheter - Tabeller - Tippetips - Statistikk

 

25.04 MIDTUKEMORO
Det spilles mengder med fotball denne midtuken. I England er det klart for gullkamp når Man.City får besøk av Arsenal onsdag, mens Tottenham og Man.Utd spiller viktig kamp om CL-plass torsdag. I den norske cupen spilles semifinalene i NM onsdag. Stabæk møter Brann på Nadderud, mens Bødø/Glimt gjester Lillestrøm og Åråsen. Også i spanske La Liga spilles det full runde. Ligaleder Barcelona møter Rayo Vallecano borte, mens Real Madrid spiller borte mot Cadiz.
Premier League - Livescore - NM
TV-oversikt - Nyheter - Tabeller - Tippetips - Statistikk

 

20.04 FOTBALLHELG
Flere spennende kamper i Premier League, samt semifinaler i FA cupen står på programmet fra England denne helgen. I Serie A får Juventus besøk av den sannsynlige mester Napoli, mens Barcelona kan ta et nytt skritt mot ligagull med seier i storkampen mot Atletico Madrid. Verdt å få med seg er også klassikeren Ajax -PSV i Eresdivisie. I Eliteserien kan man glede seg til kamper som Brann - Vålerenga og LSK mot Molde. Mer om alt:
Pr.League - Eliteserien -Livescore - TV-oversikt - Nyheter - Tabeller - Tippetips - Statistikk

 

17.04 EUROPACUP
Kvartfinalene i Champions League fortsetter denne midtuken. Både Man.City, Real Madrid og Inter ser ut til å ha et godt utgangspunkt, men lag som Bayern München, Chelsea og Benfica skal aldri avskrives. Napoli - Inter (0-1) er fortsatt helt åpen. I Europaligaen blir det spennende å se om Sevilla klarer å utnytte fordelen av hjemmebane etter 2-2 på Old Trafford i første kamp, samt om lag som Roma og Juventus klarer å avansere i tette oppgjør. I den norske Eliteserien spilller Lillestrøm og Strømsgodset sin utsatte kamp fra 1.runde. Mer:
Ch.League - Europaliga - Statistikk- Conf. League - Live - TV-oversikt - Tabeller  - Puber

 

14.04 FOTBALLHELG
Få toppkamper å glede seg til denne helgen. Målene teller uansett like mye og mange har absolutt noe å spille for når innspurten i de store ligaene nå starter. I Premier League skal ligaelder Arsenal ut i tøff bortekamp mot byrival West Ham, mens Haalands City får besøk av svake Leicester. For serielederne i Tyskland, Italia og Spania ser det enkelt ut. Både Bayern, Napoli og Barcelona har hjemmekamper mot bunnlag. I den norske Eliteserien blir det spennende å se om Molde kan reise seg hjemme mot RBK. Mer:
Premier League - Livescore - TV-oversikt - Nyheter - Tabeller - Tippetips - Statistikk

 

11.04 EUROPACUP
Brann, Rosenborg, Vålerenga, Tromsø, Bodø/Glimt og HamKam kunne juble for tre poeng i 1.runde av årets Eliteserie. Andre runde spilles neste søndag. Denne midtuken blir det mer fokus på Europacup. I Champions League får Manchester City besøk av Bayern München på Etihad og Benfica møter Inter  tirsdag, mens AC Milan - Napoli og Real Madrid - Chelsea spilles onsdag. I Europaligaen er storoppgjørene Man.Utd - Sevilla og Juventus - Sporting torsdag. Mer:
Ch.League - Europaliga - Pr. League - Statistikk- Conf. League - Live - TV-oversikt - Tabeller  - Puber - Statistikk


04.04 MIDTUKEFOTBALL
Lagene i Premier League kjører en nesten komplett ligarunde i midtuken.Blant kampene finner man oppgjør som Chelsea - Liverpool og Leeds - Nottingham tirsdag, mens Man.Utd - Brentford og West Ham - Newcastle spilles onsdag.I Spania og Italia spilles det cup. Juventus - Inter møtes til 1.semifinale i Copa Italia, mens Barcelona, som leder 1-0 etetr første kamp, tar i mot Real Madrid til omkamp i semfinalen i Copa Del Rey. Få full oversikt her:
Premier League - Livescore - TV-oversikt - Nyheter - Tabeller - Tippetips - Statistikk

 

31.03 FOTBALLHELG
Ligafotballen er tilbake og en rekke høyedpunkt står på programmet. I Premier League får Manchester City  besøk av Liverpool i tidligkampen. Ingen gullkamp for bortelaget denne gang, men absolutt viktig for toppstriden. Ligaleder Arsenal tar i mot Leeds senere lørdag, mens Newcastle braker sammen med Man.Utd søndag. I Serie A får den suverene serielder Napoli besøk av AC Milan, mens topplaget i La Liga, Barcelona, møter bunnlaget Elche. I Bundesliga er det så duket for storkamp når Bayern skal forsøke å overta tabelltoppen fra motstander Borussia Dortmund.
Premier League - Livescore - TV-oversikt - Nyheter - Tabeller - Tippetips - Statistikk

 

28.03 NY NORSK NEDTUR
Tapet mot Spania var greit og det norske laget viste tross alt mye bra. I dag skulle den første seieren innkasseres mot lille Georgia. Det gikk ikke etter planen. Alexander ga Norge oppskriftsmessig ledelsen med en fin skåring etter kvarteret, men så var det stopp. Georgia kom mer med i kampen og utlignet fortjent etter en times spill. Flere gode sjanser til tross, det endte med en skuffende poengdeling i jakten på EM-sluttspill. Enda vanskeligere ble oppgaven i kveld etter at Skottland slo Spania 2-0 . Mer om alt;
EM-kvalifisering 2024- Livescore
TV-oversikt - Norges landslag

 

26.03 SOM FORVENTET
Man kan alltids håpe og på en god dag kan selvfølgelig Norge slå Spania i fotball. Denne gang gikk det likevel som så ofte før. Tendenser, men til slutt et solid tap. Spania vant 3-0 etter skåringer av Dani Olmo, samt to av inbytteren Joselu på tampen. Det var uansett ingen forventninger til tre poeng i denne kampen og allerede tirsdag er det nye muligheter da Norge møter Georgia på bortebane. Gårsdagens største overraskelse var Wales sitt poeng borte mot selveste Kroatia. Få full oversikt over resultatene her:
EM-kvalifisering 2024- Livescore
TV-oversikt - Norges landslag

 

17.03 FOTBALLHELG
Det spilles en siste runde med klubbfotball før det blir en pause med landskamper neste uke. I England er det klart for kvartfinaler i FA-cupen og Premier League runden er derfor noe amputert. Også i Norge spilles det cup. Noe uvanlig tid for slikt, men i helgen spilles det også kvartfinaler i den norske cupen. Favorittene er relativt store i begge cupene og det er egentlig få spennende høyepunkt denne helgen. Et gedigent unntak er selvfølgelig Barcelona - Real Madrid fra La Liga søndag kveld. Mer om alt:
Premier League - Livescore - NM
FA cupen- TV-oversikt - Nyheter - Tabeller - Tippetips - Statistikk

 

13.03 EUROPACUP
Håpet for Liverpoolsupporterne finnes. De røde har tross alt utført slike bragder tidligere. Onsdag blir det nok uansett i tøffeste laget når 2-5 fra Anfield skal snus til seier med minst tre i Madrid. Manchester City bør derimot ha gode muligheter når kampen starter på 1-1 hjemme på Etihad mot Leipzig. Napoli virker trygge med 2-0 før hjemmekampen mot Frankfurt, mens Porto - Inter er helt åpent etter 1-0 til italienerne i første kamp. I Europaliagen skal Man.Utd ha kontroll med 4-1 ledelse før reisen til Betis i Spania, mens Arsenal skal passe seg med "kun" 2-2 før Sporting kommer til London.
Ch.League - Europaliga - Pr. League - Statistikk- Conf. League - Live - TV-oversikt - Tabeller  - Puber - Statistikk

 

10.03 FOTBALLHELG
Manchester United slo tilbake med en flott seier mot Betis i midtuken. Det blir spennende å se om alt er i orden når poengnødne Southampton kommer på besøk til Old Trafford søndag. Og hva med Liverpool? Kan de følge opp forrige helgs brakseier med en ny triumf borte mot svake Bournemouth? Ligaleder Arsenal skal ut i lokalderby borte mot Fulham. Forøvrig få storkamper å glede seg til denne helgen. I Norge spilles faktisk hele 4.runde i NM 2022/23. Få full oversikt her.
Premier League - Livescore - NM
TV-oversikt - Nyheter - Tabeller - Tippetips - Statistikk

 

07.03 EUROPACUP
Europacupene fortsetter i midtuken. Denne gang er det klart for returoppgjør i kampene Chelsea- Borussia Dortmund, Benfica - Brügge, Tottenham - AC Milan og Bayern - PSG i Champions League.Ingenting er avgjort, men lag som Bayern München og Benfica virker å ha gode utgangspunkt med bortseire i det omvendte møtet. I Europaligaen er høydepunktene Man.Utd - Real Betis, Sporting mot Arsenal og Juventus mot Freiburg.
Ch.League - Europaliga - Pr. League - Statistikk- Conf. League - Live - TV-oversikt - Tabeller  - Puber - Statistikk

 

05.03 YDMYKELSEN
Helgens høydepunkt var forventet å bli en jevn og tøff batalje mellom erkerivalene Liverpool og Man.Utd. Det ble noe helt annet. 1-0 til pause var fortjent og virket greit, men hva som skulle komme etter hvilen var nok ingen forberedt på. Liverpool kjørte regelrett over de røde djevlene og ga seg ikke før det stod hele 7-0 på måltavla på Anfield. Cody Gakpo, Darwin Nunez og Mohamed Salah scoret alle to, mens Firminho fikk æren av å avslutte festen med kveldens siste scoring. United taper demed terreng i gullkampen, mens Liverpool nå er med for fullt i kampen om den viktige 4.plassen.
Premier League - Livescore - TV-oversikt - Nyheter - Tabeller - Tippetips - Statistikk

 

03.03 FOTBALLHELG
Liverpool mot Manchester United er det store høydepunktet fra England denne helgen. Begge lag bør vinne når lagene braker sammen på Anfield søndag. Manchester City tar imot Newcastle til like viktig kamp, mens ligaleder Arsenal møter dupekandidat Bournemouth. I Tyskland har Borussia Dortmund i kveld slått Leipzig 2-1 og overtatt tabelltoppen i Bundesliga. Roma mot Juventus skiller seg ut som det store fra Serie A, mens Barcelona, mot et Valencia ute av form, er det nærmeste man kommer en storkamp i La Liga. Mer om alt:
Premier League - Livescore - TV-oversikt - Nyheter - Tabeller - Tippetips - Statistikk

 

27.02 STILLE UKE
F.A cupens femte runde står i fokus denne midtuken. Tirsdag gikk både Manchester City, Leeds og Brighton videre, mesn Leicester overraskende ble slått ut av Blackburn. I kveld har storlag som Man.Utd og Tottenham mulighet til avansement mot henholdsvis West Ham og Sheffield United. I PL spilles de utsatte kampene Liverpool - Wolves og  Arsenal mot Everto også i dag,  Forøvrig er det relativt stille i resten av fotball-Europa. Neste helg venter derimot kamper som Liverpool mot Manchester United, Man.City mot Newcastle, Barcelona - Valencia, Dortmund mot Leipzig og Napoli - Lazio. Mer om alt:
FA cupen - Pr. League - Statistikk- Conf. League - Live - TV-oversikt - Tabeller  - Puber - Statistikk

 

25.02 FOTBALLHELG
Ligacupfinalen mellom Manchester United og Newcastle blir helgens høydepunkt fra England. Det spilles også en rekke spennende kamper i Premier League, bl.a London-derbyet Tottenham - Chelsea. I Italia er det lokaloppgjør mellom Juventus og Torino, mens det er det samme i La Liga hvor Atletico og Real Madrid braker sammen lørdag 18:30. I Tyske Bundesliga er det nå svært spennende mellom hele fem lag i toppen. To av de møtes søndag da Bayern får besøk av høytflyvende Union Berlin.
Ligacupen- Pr. League - Livescore - TV-oversikt - Nyheter - Tabeller - Tippetips - Statistikk

 

20.02 EUROPACUP
Ny runde for Europacupene denne midtuken. Liverpool, som har vist tegn til bedring, får besøk av Real Madrid tirsdag, mens Manchester City møter Leipzig i Tyskland. Inter mot Porto og E.Frankfurt mot Napoli er de øvrige kampene i CL denne gang. I både Europaligaen og Conference League handler det om omkamper i play off til 16.delsfinaler. Man.Utd har et flott utgangpunkt hjemme mot Barcelona etter 2-2 i første kamp. I den minste cupen må Bodø/Glimt vinne i Polen mot Lech etter "kun" 0-0 i første oppgjør. Mer om alt:
Ch.League - Europaliga - Pr. League - Statistikk- Conf. League - Live - TV-oversikt - Tabeller  - Puber - Statistikk

 

17.02 FOTBALLHELG
I Premier League har Man City overtatt ligatoppen og det blir spenennde og se om Arsenal kan løfte seg borte mot Aston Villa. City skal selv ut i bortekamp mot Forest. Newcastle - Liverpool er vel så interessant. Kan de røde gi seg selv et nytt håp? eller skal Newcastle opprettholde gullhåpet? I Tyskland holder fortsatt Union Berlin følge med Bayern og denne helgen bør begge vinne mot svak motstand. Lite spennende og få storkamper å glede seg til i Spania og Italia. Mer:
Premier League - Livescore - TV-oversikt - Nyheter - Tabeller - Tippetips - Statistikk

 

13.02 EUROPACUP
En artig fotballhelg er over, men fortvil ikke, kommende uke er det også mye moro på hverdagene. Liverpool vant 2-0 over Everton i går og de neste tre dagene blir det nå fokus på  Europacupene. Her kan man bl.a glede seg til PSG - Bayern München og AC Milan- Tottenham i Champions League, samt et spennende oppgjør mellom Barcelona og Manchester United i Europaligaen. I tillegg skal det spilles toppkamp i Premier League. Mye står på spill når Arsenal får besøk av Manchester City onsdag.
Ch.League - Europaliga - Pr. League - Statistikk- Conf. League - Live - TV-oversikt - Tabeller  - Puber - Statistikk

 

09.02 FOTBALLHELG
En ny spennende fotballhelg står for tur. I Premier League tar ligaleder Arsenal imot høyflyvende Brentford, mens Leeds og Man Utd igjen braker sammen på søndag. Denne gang på Elland Road. Mandag blir det kveldskamp og lokalderby når Everton kommer til Anfield. I Spania er Villarreal - Barcelona det nærmeste man kommer en toppkamp, Leipzig - Union Berlin blir spennende i Bundesliga, mens det mest er topp mot bunn i Italia. Mer om alt:
Premier League - Livescore - TV-oversikt - Nyheter - Tabeller - Tippetips - Statistikk

 

05.02 STILLE UKE
Etter en spennende helg, med tap for en rekke storlag, blir det nå stille i midtuken. Foruten noen hengekamper i Serie A og Bundesliga, handler det meste om treningskamper for norske eliteserielag. Leeds - Manchester United er tross alt et hederlig unntak i Premier League, men denne spilles først torsdag. Mer moro blir det neste uke da det igjen skal spilles Eurpacup!
Premier League - Livescore - TV-oversikt - Nyheter - Tabeller - Tippetips - Statistikk

 

03.02 FOTBALLHELG
Full fart for ligafotballen i alle de store ligaene denne helgen. Mye står på spill for mange og i England er kamper som Tottenham - Manchester City, Wolves - Liverpool og tidligkampen lørdag, Arsenal - Everton, av særlig interesse. I Italia møtes Inter Milan og AC Milan til klassisk duell, mens Barcelona mot Sevilla bør være en severdighet fra La Liga. Langt mellom høydepunktene i Bundesliga, men det er spennende å følge om lille Union Berlin kan holde tritt med Bayern også etter helgens runde. Mer om alt:
Premier League - Livescore - TV-oversikt - Nyheter - Tabeller - Tippetips - Statistikk

 

29.01 MIDTUKEFOTBALL
Denne uken blir det igjen fokus på nasjonal cupfotball. Derby og West Ham avslutter 4.runde i FA Cupen, mens omkampene i ligacupens semifinaler spilles tirsdag og onsdag. Her er både Manchester United og Newcastle store favoritter til å nå finalen. Begge vant nemlig borte i 1.kamp. I Italia spilles kvartfinalen i Coppa Italia, mens det er klart for 8.delsfinaler i den tyske DFB-pokal cup. Full runde i den franske ligaen, samt Betis mot Barcelona i La Liga blir også spilt.
Premier League - Livescore - Ligacup - TV-oversikt - Nyheter - Tabeller - Tippetips - Statistikk

 

27.01 FOTBALLHELG
FA cupens 4.runde står i fokus i England denne helgen. Rundens storkamp går mellom Arsenal og Manchester City søndag, men det spilles også andre artige oppgjør. Kan f.ek.s Liverpool få sin revansj borte mot Brighton? eller kan lille Reading overraske borte mot Manchester United? I Bundesliga møtes Bayern og Frankfurt til storkamp, mens Napoli - Roma er høydepunktet i Serie A. I La Liga skal Alexander Sørloths Sociedad som ligger på 3.plass, fosøke seg borte mot selveste Real Madrid på 2.plass.
FA cupen- Premier League - Livescore - TV-oversikt - Nyheter - Tabeller - Tippetips - Statistikk

 

25.01 UNITED MOT FINALE
Det begynner å bli en stund siden Manchester United kunne juble for sølvtøy. Nå er klubben i det minste på vei mot en etterlenget finale. I den første av to semifnaler vant de røde djevelene 3-0 borte mot Nottingham Forest. Omkampen på Old Trafford neste uke bør derfor bli en transportetappe mot finalen på Wembley i slutten av februar. Mostander ser ut til å bli Newcastle som leder 1-0 etter borteseier mot Southampton i 1.kamp.
Premier League - Livescore - Ligacup - TV-oversikt - Nyheter - Tabeller - Tippetips - Statistikk

 

19.01 FOTBALLHELG
Bundesliga er tilbake og det er dermed full fart i alle de store ligaene denne helgen. I Premier League tar et Liverpool i trøbbel imot et formsvakt Chelsea på Anfield lørdag. Ligaleder Arsenal får besøk av høyflyvende Man.Utd søndag, mens utfordrer Manchester City møter Wolves på Etihad. I nevnte Bundesliga får ligaleder Bayern besøk av nr.3 Leipzig til toppkamp allerede fredag. I både Serie A og La Liga handler det mest om topp mot bunn. Få full overikt her:
Premier League - Livescore - TV-oversikt - Nyheter - Tabeller - Tippetips - Statistikk

 

15.01 FOTBALLHELG
Aston Villa startet helgen i med å slå Leeds 2-1 fredag. I rundens storkamp i Premier League, vant Manchester United i går 2-1 over Manchester City, mens Liverpool gikk på en ny smell. Denne gang med 3-0 tap borte mot Brighton. I dag blir det mer moro når ligaleder Arsenal skal ut i derby mot Tottenham. Få høydepunkter i Spania og Italia, mens Bundesliga ikke starter opp igjen før neste helg.
Premier League - Livescore - TV-oversikt - Nyheter - Tabeller - Tippetips - Statistikk

 

10.01 MIDTUKEFOTBALL
Det handler stort sett om nasjonale cuper denne uken. Arsenal slo lille Oxford borte i FA cupen mandag, og det er nå klart for kvartfinaler i ligacupen tirsdag og onsdag. Her får Man Utd besøk av Charlton, Newcastle møter Leicester, Wolves spiller borte mot Nottingham, mens Haaland og City møter Southampton borte. Det spilles også cup i Italia og Spania, mens det er full runde i franske ligue 1 i midtuken. Mer om alt:
FA cupen - Ligacup - Livescore - Premier League
TV-oversikt - Nyheter - Tabeller - Tippetips - Statistikk

 

06.01 FOTBALLHELG
Premier League tar en liten pause når det nå er klart for 3.runde i FA Cupen. Foruten en batalje mellom Manchester city og Chelsea, er det få storkamper denne runde. Noen små "bomber" kan man nok uansett forvente. Det er også full fart i både ligafotballen i Spania,Frankrike og Italia. Tyske Bundesliga har fortsatt vinterpause et par uker til. Helgens øvrige storkamper går mellom AC Milan - Roma, og mellom Atletico Madrid og Barcelona. Mer: her: Engelsk A cup - Livescore - TV-oversikt - Nyheter - Tabeller - Tippetips - Statistikk

 

02.01 NYE KAMPER
Martin Ødegaard og Arsenal svever videre på toppen av Premier League. Denne midtuken avsluttes en hektisk tid for samtlige lag før det blir en slags pause. Neste uke får nok mange stjerner nemlig hvile i FA cupens 3.runde. Først er det uansett en runde til. Et svakt Liverpool tapte fortjent 3-1 mot Brentford i dag. Nevnte Arsenal får besøk av Newcastle til toppkamp i morgen, Man.Utd møter Bournemouth, mens Chelsea og Man City braker sammen til storkamp torsdag. Få full oversikt her:Premier League Livescore - TV-oversikt - Nyheter - Tabeller - Tippetips - Statistikk

Arkiv 2022

 
 

Totalt antall besøkende:
Det er

     
Engelsk fotball
Premier League
  Pr. League resultat
  Pr. League tabell
  Pr.League - Toppscorer
  Pr. League - Klubbene
  F.A Cupen
  Ligacupen
  Play off
  Engelske klubblinker
  England - statistikk
  Englands landslag
 
ComeOn
 

 
800 Norske klubber! Norsk fotball
Eliteserien - fakta
  Eliteserien - tabell
  Eliteserien - kampene
  Eliteserien - klubbfakta
  Eliteserien - statistikk
  1.divisjon -fakta
  2.divisjon - nyheter
  2.divisjon - toppscorer
  3.divisjon - fakta
  3.divisjon - kvalifisering
  NM - Cupresultat
  NM - toppscorer
  Norges landslag
  Norsk fotball - statistikk
  Norsk fotball - rekorder
  Norske klubblinker
 
Øyeblikket
 
 

 
 
Betway
 

Sports Betting in Norway

 
Babes

 
Tema

 

 

 
  Copyright (c) 2023 fotballen.eu, fotballen.no, fotballen.net. All rights reserved. post@fotballen.eu