Annonsere?  |  Om fotballen.eu  |  Nyhetsarkiv   |  Legg til URL Kontakt

 

Søk etter fotball:

Google fotballen
 
Meny
fotbollen.com
  Thesoccerweb.com
  TV-oversikt
  Nyheter
  Artikler
  Tippetips
  Livescore
  Klubblinker
  Norges landslag
  EM 2024
  VM 2022
  EM 2020
  VM 2018
  EM 2016
  VM 2014
 
Tema
   
VM I FOTBALL
Her finner du alt
om alle VM i
fotball 1930-2022
Les nå
   
VM 2022
Alt du trenger
om fotball-VM i
Qatar 2022
Les mer
 
Tema

 

Nettspill

 

Spilling på norsk fotball
 
Norsk fotball har alltid vært populært, men de siste årene har vi sett en økende popularitet, mye takket være flere norske spillere som har utmerket seg på kjente lag i utlandet. Flere lag i den norske Eliteserien har også hentet en rekke profiler fra utlandet, noe som har forsterket interessen ytterligere. Vi skal i denne artikkelen se litt nærmere på norsk fotball og hvorfor du bør tippe på denne sporten.

Eliteserien – Norges toppdivisjon
Eliteserien er, som navnet, sier serien for de beste lagene i Norge. Det mange ikke vet er at denne serien ikke bare er spennende for nordmenn. Over hele verden finnes det fans av norsk fotball som setter stor pris på Eliteserien når alle de andre ligaene i Europa har tatt sommerferie. Det er mange penger som blir satset på kamper i denne toppdivisjonen, og ikke kun når kjente lag som for eksempel Vålerenga spiller.

Ofte er det vanskelig å forutsi hvilket lag som kommer til å gjøre det godt i Eliteserien. I mange år var det Rosenborg som var det dominerende laget, men det siste tiåret har en rekke andre lag stukket av med førsteplassen. Akkurat nå virker det som om Bodø/Glimt er blant de aller beste lagene i Eliteserien.

Mye står på spill i Eliteserien – vinneren kommer seg nemlig til Champions League-kvaliken, og lagene på andre- og tredjeplass får muligheten til deltakelse i Europa League. Dessuten vil pengene som er involvert i deltakelse i europeisk fotball utgjøre en stor forskjell og innebære et økonomisk løft til lag som sliter med små budsjetter.


Dette kan du spille på i norsk fotball
Når det kommer til norsk fotball, finnes det en rekke utfall du kan plassere penger på. Mange tror man kun kan satse på borteseier, hjemmeseier eller uavgjort. Men faktisk er det et hav av andre mulige ting man kan tippe på i løpet av de 90 minuttene kampen varer. Noen av disse inkluderer å tippe på under eller over et gitt antall mål, antall hjørnespark, antall røde og gule kort som utdeles osv.

Det finnes kanskje hundrevis av ulike markeder man kan spille på i en fotballkamp, alt etter hvilken side du benytter deg av for norsk betting. En spennende ting som flere leverandører tilbyr er såkalt in-running-betting eller live betting. Dette innebærer muligheten til å plassere innsatser på kamper som allerede er i gang. Dette er en fordel da man kan følge med på utviklingen i en kamp før man satser penger. Ofte kan man få en høyere odds for et lag dersom man avventer situasjonen i for eksempel 15 minutter og ingen mål har blitt skåret i løpet av denne tiden.


Jakt store premier ved å satse på norsk fotball

Det som gjør norsk fotball så spennende er at det er så uforutsigbart. I det siste har man sett mange lag som ingen på forhånd hadde trodd skulle stikke av med førsteplassen i Eliteserien. Hvis du er ute etter de større pengepremiene, kan du jo velge å spille på et av de mindre gode lagene. Da får du høyere odds, og historien har vist gang på gang at det ikke alltid er de beste lagene som gjør det best i lengden.
 

Totalt antall besøkende:
Det er
     

 

 
  Copyright (c) 2023 Eurosoccer Sweden Ltd All rights reserved. Webmaster: post@fotballen.eu