Annonsere?  |  Om fotballen.eu  |  Nyhetsarkiv   |  Legg til URL Kontakt


Søk etter fotball:

Google fotballen
 
  VM 2022
 Fotballen.eu
fotbollen.com
  Thesoccerweb.com
     
  VM-studio
  VMs mørke side
  Livescore
  Deltagere/Laginfo
  VM-nyheter
  VM på TV
     
  Resultater/tabeller
  Kampfakta 2022
  Måloversikt
  Bane/stadionguide
  Dommersiden
  VM-babes 2022
  VM-quiz
  VM-tipping
  VM-video
     
  VM-historie
  VM-statistikk
  Kvalifisering til 2022
 
Kommende kamper:

 
Tema
   

Norges landslag
Alle kamper, alle
målscorere og all
mulig statistikk
1908-2022.

Mer
   
Fotballbabes
Flere hundre
supre damer med
og uten drakt..
Se mer!
 
Fakta og statistikk
Tidligere vinnere
  FIFA-ranking
  Verdensrekorder
 
Tema
   
VM I FOTBALL
Her finner du alt
om alle VM i
fotball 1930-2022
Les nå
   
VM 2014
Alle detaljer fra
fotball-VM i
Brasil 2014
Les mer
 
Mesterskap
EM 2021
  VM 2018
  EM 2016
  VM 2010
  Champions league
 
VM PÅ FILM!


 
Storspiller.com


 
Betsson


 

 

VM 2022

  
 
 
NYHETER

VM 2022 er det 22.verdensmesterskapet i fotball. Mesterskapet blir spilt i perioden søndag 20.november til søndag 18.desember 2022 (finale).

Dette er 1.gang turneringen blir spilt i Qatar. Forrige VM var i Russland 2018. Du finner mer om dette og andre tidligere mesterskap i vår VM-historie.

På denne siden vil du finne siste nytt fra VM. Nyhetene vil skrives av fotballen.eu, men inntill videre er det hentet fra Ffifa.com. Bruk sidemenyen for å bla mellom annen informasjon og fakta fra VM i Qatar 2022.

 
 

VM 2022
Nyheter fra VM i Qatar:
Her er siste nytt fra VM i Qatar.
 
OBS - I protest mot at mesterskapet arrangeres i Qatar vil vi ikke publisere bilder fra mesterskapet. Vi oppfordrer også alle våre lesere til å lese mer om den mørke siden av VM her

13.12 ARGENTINA TIL FINALE
Kroatia åpnet best, men det kan nesten virke som dette VM er skrevet for en av de store, Lionel Messi. Han ga Argentina ledelsen på straffe før Julian Alvarez økte til 2-0. Begge rett før pause. Også 2.omgang startet jevnt, men igjen var det Messi som stod fo showet. Etter å ha snurret rundt med Gvardiol rundt boksen, smatt han igjennom og serverte Alvarez sitt andre. Dermed 3-0 og drømmen lever i høyeste grad for Argentina. Søndag venter Frankrike eller Marokko i finalen. De avgjør sin batalje i morgen kveld.

VM-studio 2022 - VM-historien - Qatar, den mørke siden -
TV-oversikt - Argentinas VM-lag

 

10.12 ENGLAND UTE
Regjerende verdensmester Frankrike er klare for semifinale etter å ha slått England 2-1. I en tett og fin kamp ga Tchouameni Frankrik 1-0 til pause. Kane utlignet så på straffe, før Giroud avgjorde kvarteret før slutt. Kane fikk en gylden mulighet til å utligne fem minutter før slutt, men hans andre straffe ble blåst himmelhøyt over. Dermed er England ute, mens Frankrike møter Marokko til semifinale onsdag.

VM-studio 2022 - VM-historien - Qatar, den mørke siden -
TV-oversikt - Englands VM-lag

 

09.12 BRASIL UTE!
Syv store fotballnajoner, samt lille Marokko stod igjen før kvartfinalene i årets VM ble sparket i gang i dag. Nå er en av de ute. Kroatia har nemlig akkurat slått Brasil på straffer etter 1-1 ved full tid. Nederland og Argentina spilles i kveld kl.20:00. Utfordrer Marokko møter Portugal på dagen i morgen, mens tittelholder Frankrike og England avslutter kvartfinalene lørdag kveld. Få full oversikt over mesterskapet her:

VM-studio 2022 - VM-historien - Qatar, den mørke siden -
TV-oversikt - Brasils VM-lag

 

06.12 KVARTFINALEN KLARE
Portugal herjet og banket Sveits hele 6-1 i den siste 8.delsfinalen. Concalo Ramos ble den store helten med VMs første hat-trick. Tidligere i dag stod Marokko for en liten sensasjon da de sendte Spania ut av VM etter straffer. Nå blir det en kort pause i VM før mesterskapet sparkes i gang igjen med Kroatia - Brasil og Nederland - Argentina førstkommende fredag. Mer om alt:

VM-studio 2022 - VM-historien - Qatar, den mørke siden -
TV-oversikt - Norges landslag

 

05.12 LEKENT BRASIL
Brasil fortsetter å storspille og hadde ingen problemer med å banke Sør Korea. Neymar & co ledet 4-0 allerede etter halvtimen og kunne sikkert ha banket inn noen flere hvis de måtte. Det endte til slutt 4-1. Tidligere i dag var det mer spennende mellom Kroatia og Japan. Asiaterne tok ledelsen, men en nydelig heading av Perisic sørget for balanse i regnskapet. Ingen klarte så å få ballen i mål i åpent spill og dte hele måtte avgjøres i VMs første straffekonk. Her vant Kroatia 3-1. Mer om alt:

VM-studio 2022 - VM-historien - Qatar, den mørke siden -
TV-oversikt - Norges landslag

 

04.12 ETTER BOKA - DEL 2
De har marginene med seg, de store. Både Frankrike og England hadde det småtrøblete i starten av sin kamper, men etter hvert kan man tydelig se kvalitetsforskjellen mellom disse lagene. Frankrike vant til slutt 3-1 over Polen etter to mål av Mbappe og et av Giroud, mens England til slutt vant enkelt med 3-0 over Senegal. Henderson, Kane og Saka sørget for britenes mål. Frankrike og England møtes til kvartfinale lørdag 10.desember.

VM-studio 2022 - VM-historien - Qatar, den mørke siden - TV-oversikt - Norges landslag

 

03.12 ETTER BOKA
De store har en fin tendens til å vise sin styrke når det gjelder som mest. Både Nederland og Argentina tok sine, på papiret, svakere motstandere på alvor og fikk betalt. Nederland slo USA 3-1, mens Messi og Argentina vant 2-1 over Australia. Selv omdet i målprotokollen virket jevnt så var dette to svært fortjente seire. Tøffere blir det nok når Nederland og Argentina møtes i kvartfinale 9.desember. I morgen møtes Frankrike og Polen, mens kveldskampen går mellom England og Senegal. Mer om alt:

VM-studio 2022 - VM-historien - Qatar, den mørke siden - TV-oversikt - Norges landslag

 

03.12 8.DELSFINALER
16 lag står igjen før sluttspillet nå sparkes i gang i Qatar. Storlag som Brasil, England, Argentina, Frankrike og Spania er fortsatt med, mens både Belgia, Uruguay og, ikke minst, Tyskland er ute. Outsiderne som står igjen er Sør-Korea, Marokko, USA, Australia og Senegal. Ender det igjen med en klassisk finale eller kan noen av de små overraske? Vi starter i alle fall med Nederland - USA og Argentina mot Australia lørdag. Mer om alt:

VM-studio 2022 - VM-historien - Qatar, den mørke siden -
TV-oversikt - Norges landslag

 

01.12 TYSKLAND UTE
Det ble svært dramatisk da det skulle gjøres opp om avansement i gruppe E. Et øyeblikk så det faktisk ut som lille Costa Rica skulle klare det umulige. Tyskerne kom derimot tilbake og gjorde jobben med 4-2 seier. Det hjalp imidlertid lite da Japan overrasket med 2-1 seier over Spania. Japan vant dermed gruppa foran Spania, mens Tyskland må gjøre som i 2018 og pakke kofferten allerede etter gruppespillet.

VM-studio 2022 - VM-historien - Qatar, den mørke siden -
TV-oversikt - Norges landslag

 

29.11 EN SISTE SJANSE..
Frankrike, Brasil og Portugal er videre, mens Qatar er slått ut. Det er de kalde fakta før siste runde i gruppespillet nå sparkes i gang. Nå vil kampene spilles som par kl.16 og kl.20 slik at ingen skal kunne dra fordel av andre resultater i gruppa. Men hvem går egentlig videre til 8.delsfinalene? Vi har sett nærmere på status i samtlige grupper:
Status i gruppespillet


27.11 BELGISK BLEMME
VM slutter ikke å  overraske. Japan, som slo Tyskland i første runde, hadde ballen mest, men det var Costa Rica som fikk kampens eneste mål og dermed gjorde gruppe E vidåpen. Så var det Belgias tur til å surre i gruppe F. Mot et heltent Marokko var det afrikanerne som svært fortjent kunne juble etter en historisk 2-0 seier. Dermed er alt mulig også i denne grupan. To spennede kamper til i dag. Kroatia mot Canada nå og storkampen mellom Spania og Tyskland i kveld. 20:00. Mer om alt:

VM-studio 2022 - VM-historien

 

26.11 ARGENTINA TILBAKE
Mye stod på spilll da Argentina møtte Mexico i kveld. Lionel Messi stod frem som helten da Argentina slo tilbake etter nedturen mot Saudi Arabia. Fernandez sikret til slutt 2-0 seier og Argentina er tilbake med gode muligheter for avansement. Søndag må en annen favoritt, Tyskland, finne frem sitt beste når Spania er motstander i en svært viktig kamp. Et tap for Tyskland kan sende den fire-doble verdensmester ut av VM allerde etter gruppesillet.

VM-studio 2022 -
VM-historien

 

25.11 ENGELSK TRADISJON
Det blir ofte bare nesten med England. Mye tyder i alle fall på at historien gjentar seg. 0-0 mot USA betyr uansett at England er videre nesten uansett hvordan det går mot Wales. Noen gull-kandidat virker de ikke å være. Nederland og Ecuador spilte også uavgjort i gruppe A. Dermed er ingenting avgjort heller her, bortsett fra at vertsnasjonen Qatar er slått ut. Lørdag sparkes runde 2 i gruppe C og D i gang. Både Frankrike - Danmark og Argentina - Mexico er høyedpunkter  å se frem til.
 Mer om alt:
VM-studio 2022 -
VM-historien

 

24.11 BRASIL I FARTA
Serbia holdt ut i en omgang, men etter hvilen var det aldri noen tvil. Brasil vant svært fotjent 2-0 etter to flotte mål av Richarlison. Brasil topper dermed gruppe G sammen med Sveits som tidligere i dag slo Kamerun med 1-0. I Gruppe H spilte Uruguay og Sør Korea 0-0, mens Portugal slo Ghana 3-2. Fredag begynner vi på nytt med nye kamper fra gruppe A og B. Mer om alt:
VM-studio 2022 - VM-historien

23.11 NYTT SJOKKRESULTAT
Overraskelsen fortsetter å komme fra VM. Denne gang var det Japan som stod for sjokket ved å beseire Tyskland med 2-1. Gündogan ga tyskerne oppskriftsmessig ledelsen etter halvtimen, men Japan snudde etter scoringer fra innbytterne Ritsu Doan og Takuma Asano. Tidligere i dag spilte Kroatia og Marokko uavgjort 0-0. I fem-kampen vant Spania hele 7-0 over Costa Rica, mens Belgia vant 1-0 over Canada i kveldens siste kamp.
VM-studio 2022 - VM-historien

 

22.11 SJOKK FOR ARGENTINA
Det er mange kamper igjen og det vil sikkert ordne seg for Messi og co, men 1-2 tap for Saudi-Arabia er en av tidenes største overraskelser. Argentina startet også VM 1990 på denne måten. Da med 0-1 for Kamerun. Den gang endte det med finale. I dagens andre VM-kamp måtte Danmark og Tunisia nøye seg med 0-0 og poengdeling i den første kampen i gruppe D. Senere i dag spilte også Mexico og Polen 0-0 i gruppe C, mens Frankrike til slutt banket Australia 4-1 etter å ha ligget under 0-1 i gruppe D. Få full oversikt over VM 2022 her:
VM-studio 2022 - VM-historien  - Qatar, den mørke siden -
TV-oversikt - Norges landslag--------------------------------------------------------------

Nyheter fra VM 2018 i Russland


15.07.18 FRANKRIKE VANT VM

Kroatia var spillemessig best, men det handler selvfølgelig om mye mer enn det i fotball. Frankrike var både effektive, gode og heldige da de tok hjem sin 2.VM-tittel i dag. I en målrik og artig finale endte det til slutt med hele 4-2 til Frankrike etter at det stod 2-1 til pause. Målscorere for Frankrike var Griezman (straffe), Mbappe og Pogba, i tillegg til et selvmål av Mario Mandzucic. Kroatias mål ble scoret av nevnte Mandzucic og Ivan Perisic.

14.07.18 BRONSE TIL BELGIA
Belgia var best og det var fortjent at laget slo England 2-0 i dagens bronsefinale. Thomas Meunier ga belgierne ledelsen allerede etter fem minutter, mens Eden Hazard gjorde slutt på spenningen med sin scoring rett før slutt. Dette var Belgias første VM-medalje.


13.07.18 FINALENEDOMMERNE
Argentinske Nestor Pitana har fått det ærefulle oppdraget med å dømme VM-finalen mellom Frankrike og Kroatia søndag. I bronsefinalen mellom Belgia og England skal Alireza Faghani fra Iran være hoveddommer.

11.07.18 KROATIA MOT FRANKRIKE
Kroatia er klare for sin aller første VM-finale etter å ha slått England med 2-1. Det var britene som kom best i gang da Kyle Walker ga laget ledelsen etter bare fem minutter. Kroatia slo derimot tilbake. Først ved Ivan Perisic midti i 2.omgang og deretter ved Mario Mandzukic som avgjorde det hele i 10.minutter før slutt i 2.ekstraomgang. Kroatene møter nå Frankrike i finalen på søndag, mens England møter Belgia i bronsefinalen lørdag.

08.07 CUNHA DØMMER SEMIFINALE
Tirsdag og onsdag spilles semifinalene i VM. Dommeren til den første kampen er nå satt opp. I kampen mellom Frankrike og Belgia vil Andrés Cunha fra Uruguay være kampleder.

06.07 FRANKRIKE TIL SEMIFINALE
Frankrike var hakket vassere enn Uruguay i dag og tok seg fortjent til semifinalen i VM. Raphal Varane ga Franskmennene ledelsen rett før pause, mens Antoine Griezman økte til 2-0 etter timen. Det siste målet må uansett kalles en keepertabbe. Uruguay er dermed ute, mens Frankrike møter Belgia som i kveld slo Brasil 2-1.

03.07 SVERIGE TIL KVARTFINALE!
Sverige var best og vant i dag full fortjent 1-0 over Sveits. Blågult skapte en rekke sjanser,  men til slutt var det Emil Forsberg som ble matchvinner med kampens eneste mål etter 67.minutter. Dette blir Sveriges første kvartfinale siden jubelåret i 1994. Den gang endte det med bronse for svenskene. I kveld ble også England klare for kvartfinale etter seier mot Colombia på straffer. England og Sverige møtes til kvartfinale lørdag klokken 16:00 (NRK 1)

 

30.06 FRANKRIKE OG URUGUAY
I to spennende 8.delsfinaler endte i dag Frankrike og Uruguay som vinnere. Frankrike slo Argentina etter målrike 4-3, mens to mål av Edinson Cavani sørget for at Uruguay til slutt kunne juble for over Portugal 2-1. Lagene møtes nå i kvartfinale fredag 6.juli.

27.06 TYSKLAND UTE!
Den regjerende verdensmester er slått ut av VM. I dag tapte et slapt tysk lag fortjent 2-0 for Sør-Korea. Sverige slo samtidig Mexico 3-0. Dermed er begge de sistnevnte klare for 8.delsfinaler. Tysklands exit går inn i rekken som en av tidenes største VM-sensasjoner. På toppen av det hele endte laget sist i gruppe F.

 

27.06 SISTE SJANSE
Åtte lag er klare for 8.delsfinale. Nye åtte skal sikre de siste ledige plassene. England og Belgia er klare fra gruppe G, mens mye er uavklart i de øvrige gruppene. Fem lag er uansett sjanseløse. Både Polen, Tunisia, Costa Rica,Panama og Sør-Korea er utslått. Onsdag og torsdag blir det avgjort. Fredag er det så pause, før de to første 8.delsfinalene spilles lørdag.23.06
BELGISK DOMINANS

Flere av storlagene har slitt så langt, men for Belgia, i gruppe G, går det meste på skinner. I går ble Tunisia banket 5-2 etter mål av Eden Hazard (2), Romelu Lukaku (2) og Michy Batshuayi. Så gjenstår det å se om Belgia kan være en av de vireklige store eller om de kun har vært heldig med lette motstandere så langt.
Tyskland slo også tilbake i går etter å ha tapt åpningskampen mot Mexico. Det startet derimot ikke så bra da Sverige tok ledelsen etetr en halv time. Det ville seg imidlertid ikke for blågult. Marco Reus utlignet rett etter pause, mens Toni Kroos avgjorde det hele på et flott fruspark fem ninutter på overtid!.22.06
PÅ OVERTID
Både Brasil og Sveits tok i dag viktige seire i sluttsekundene. Costa Rica stod lenge i veien for seiersvante brasser og det var først et minutt på overtid som Coutinho endelig fant en åpning. Neymar rakk også å pynte på resultatet slik at Brasil til slutt vant 2-0. Serbia tok tidlig ledelsen mot Sveits, men sistnevnte skulle komme sterkt tilbake. Først utlignet Granit Xhaka rett etter pause, før Xherdan Shaqiri satte inn vinnermålet, alene med keeper, i siste spilleminutt. Brasil topper nå gruppa foran Sveits. Serbia må slå Brasil i siste kamp, mens Costa Rica er ute av VM. Tidligere i dag vant Nigeria 2-0 over Island.


21.06 ARGENTINA I TRØBBEL

Ante Rebic utnyttet en keepertabbe da Kroatia tok seg videre fra gruppespillet med 3-0-seier over Argentina. Lionel Messi og co. står nå i stor fare for å ryke ut av VM. Også Luka Modric og Ivan Rakitic scoret for kroatene som nå er videre sammen med både Russland, Uruguay, Frankrike.18.06
KANE REDDET ENGLAND
England, som mange av de andre store så langt, sleit med å utnytte sitt overtak. Tapre Tunisiere gjorde det vanskelig for britene, men mål burde det uansett ha blitt tidligere. England brant flere storre sjanser, men det så likevel ut til å ebbe ut i nok 1-1 kamp. Tre minutter på overtid dukket imidlertid Har Kane opp og avgjorde for rødkledde England. Fra samme gruppe hadde også Belgia det tøft mot lille Panama. Etter hvilen våknet derimot Lukaku & co og det endte til slutt med en komfortabel 3-0 seier for Belgia. Tidligere i dag tok også svenskene en viktig seier da Sør Korea ble slått 1-0.


17.06
NEDTUR FOR DE STORE
At Island skulle klare uavgjort mot Argentina var en overraskelse, men at Mexico skulle vinne 1-0 over selveste Tyskland var en bombe. Aggresive mexicanere hadde ingen respekt for den regjerende mester og det var fullt fortjent når Lozano ga de grønnkledde ledelsen etter 35.minutter. Tyskland dominerte i 2.omgang, men klarte ikke å få ballen i mål og fikk dermed et ydmykende tap i åpningskampen. I kveld måtte også Brasil innse at Sveits ikke blir noen kasteball etter at kampen endte 1-1. Alle resultater og tabeller


04.06
VM-TROPPER
Alle lands VM-tropper er nå offisielle. Du kan se gjennom alle spillere her; VM-deltagere 2018


 

Totalt antall besøkende:
Det er
     
VM - Historie
Russland 2018
  Brasil 2014
   Sør-Afrika 2010
  Tyskland 2006
  S.Korea/Jap. 2002
  Frankrike 1998
  USA 1994
  iItalia 1990
  Mexico 1986
  Spania 1982
  Argentina 1978
  Vest Tyskl. 1974
  Mexico 1970
  England 1966
  Chile 1962
  Sverige 1958
  Sveits 1954
  Brasil 1950
  Frankrike 1938
  Italia 1934
  Uruguay 1930
  VM-fakta
 
Engelsk fotball
Premier League
  Pr. League resultat
  Pr. League tabell
  Pr.League - Toppscorer
  Pr. League - Klubbene
  F.A Cupen
  Ligacupen
  Play off
  Engelske klubblinker
  Eng. fotball - statistikk
  Englands landslag
 
MOBILBET
 

 
800 Norske klubber! Norsk fotball
Eliteserien - fakta
  Eliteserien - tabell
  Eliteserien - kampene
  Eliteserien - klubbfakta
  Eliteserien - statistikk
  1.divisjon -fakta
  3.divisjon - fakta
  NM - Cupresultat
  Norges landslag
  Norsk fotball - statistikk
  Norske klubblinker
 
Øyeblikket
 
 

 
Babes

 
BETSSON
 

 

 

 
  Copyright (c) 2022 Eurosoccer Sweden Ltd All rights reserved. Webmaster: post@fotballen.eu